Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednétek takarító, eladó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek takarító, eladó stb. csajokkal?

Figyelt kérdés

Amikor jövök-megyek a bevásárlóközpontokban csinos, szép arcú, jó alakú eladó lányokat, sőt, takarítókat is láttam már, 1-2-vel jól el is beszélgettem már, volt akit messengerre is felvettem.

Az irodába a srácok mindig próbálnak lebeszélni, hogy az ilyen csajok prolik(nem lenne közös téma), csak szexre használjam őket, dugnak össze-vissza, nem rendes csajok, megdugták már őket vagy 30-an, megcsalnának, buták, a végső cél nekik úgyis valami tetovált, felkoxolt suttyó stb... szóval a szokásos sztereotípiák.

Szerintetek van valami az általánosításokban, vagy ne foglalkozzam velük?

2020. jún. 22. 18:25
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
68%

"Az irodába a srácok mindig próbálnak lebeszélni, hogy az ilyen csajok prolik(nem lenne közös téma), csak szexre használjam őket, dugnak össze-vissza, nem rendes csajok, megdugták már őket vagy 30-an, megcsalnának, buták, a végső cél nekik úgyis valami tetovált, felkoxolt suttyó stb... szóval a szokásos sztereotípiák."

Ja...mert a diplomás csajok nem ilyen, mi?

2020. jún. 22. 18:27
 2/36 anonim ***** válasza:
84%
Fullra nem érdekelne az állása, mást nézek egy nőben.
2020. jún. 22. 18:30
 3/36 anonim ***** válasza:
94%
Én a kollégáiddal nem jönnék össze ha ilyen lenéző suttyók. Amúgy diplomás nő vagyok, de az ilyen ítélkezésektől kiráz a hideg. Mármint ha te egy értelmiségi vagy és azon aggódsz, hogy nem járna veled színházba meg operába, azt megérteném. De ennyire leszólni valakit csak azért mert egy boltban dolgozik...agyam eldobom.
2020. jún. 22. 18:30
 4/36 anonim ***** válasza:
25%
Nekem taszító lenne ha valaki nem akar többet kihozni az életéből, ha ennyire nincs igénye előrelépni, hogy x éve takarító vagy pénztáros. De kinek mi... Nekem fontos a karrierem, nem lennék olyan nővel aki belenyugszik, hogy nem halad sehova. Szerintem ez nagyon sokat mond el egy nőről, nem lehet vele közösen felépíteni egy életet.
2020. jún. 22. 18:31
 5/36 anonim ***** válasza:
80%
Igen, ha mosolygós és aranyos akkor simán. Az a helyzet hogy ugyanúgy mint a diploma, semmit nem ad hozzá vagy vesz el a nőiességéből.
2020. jún. 22. 18:32
 6/36 anonim ***** válasza:
67%
#4 Ha mondjuk diszlexiás, diszgráfiás és egyéb bajai vannak, akkor hiába értelmes, sosem fog tudni tovább tanulni. Nem tudhatod, miért dolgozik boltban. Amúgy egy egészséges mentalitású ember örömet találhat az eladói munkában épp úgy mint te egy irodai munkában.
2020. jún. 22. 18:36
 7/36 anonim ***** válasza:
92%
Sok kereskedelemben dolgozónak van diplomája, mert éppenséggel nem a legjobb szakot választotta, nem mehet mindenki informatikusnak, gépészmérnöknek meg közgazdász-matematikusnak. Ettől még egy fokkal sem hülyébb, mint a haverjaid.
2020. jún. 22. 18:36
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm fogorvosi mellett volt részmunkaidős eladó-üzletvezető...akkor ő is senki, proli? :(

Amúgy ez milyen iroda? A helyi posta csomagszortírozója?

2020. jún. 22. 18:38
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Nos aki más munkája alapján ítél meg embereket és nem tiszteli az egyszerű takarítónőt vagy bolti eladót az olyan is! Egy nagy kalap sz@r!

Ha a bolti dogozó sz@rna bele a munkájába te nem ennél semmit! Ha a takarítónő nem takarítana megtabálna a kosz meg a mocsok! Gondolkodjál már! Milyen proli, undorító emberek a kollégáid....

2020. jún. 22. 18:40
 10/36 A kérdező kommentje:

"A helyi posta csomagszortírozója?"

What? Ez most honnan jött? :DDDDDDDDD

2020. jún. 22. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!