Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez a randira hívás imponáló lenne?
Ha egy pasi ezekkel a szavakkal hívna randira:
- Hölgyem, képzőművészetit végeztem és festészettel foglalkozom. Részesülhetnék abban a szerencsében, hogy megiszik velem egy kávét, miközben megpróbálom meggyőzni, hogy álljon modellt nekem egy aktképhez? Ön tökéletes Vénusz vagy Aphrodité lenne!
Ez borzasztóan röhejes, és biztos nemet mondanék és messzire elkerülném az illetőt.
Viszont tudod mi a helyzet? Én tényleg álltam aktot a barátomnak és a festőcsoportjának, és nem ő közelítette meg a témát ilyen nevetséges módon, hanem én viccelődtem vele. Nyilván nem az első randinkon dobta fel a témát, hanem amikor már komoly volt a dolog. Egyébként láthatóan nem értesz a művészetekhez, mert egy valódi festő semmilyen szexuális szándékot és érzelmet nem táplál egy akt festés közben.
Benyögsz két istennőt, akiről pont tudod, hogy kik, de ennyinél többet nem tudsz.
Hanyagold ezt a megközelítést, mert csak magadat aláznád meg vele.
22/L
Úristen. 🤮😧
Ennyi ésszel a végzettségedet pénzért vetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!