Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt miert csinalja nemelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miert csinalja nemelyik ferfi?

Figyelt kérdés

Hosszadalmas interneten valo beszelgetesek utan (kb 5 honap) elhiv randizni, es mikor beleegyezek, utanna eltunik es nem ir tobbet meg a hivasaimra es uzeneteimre semvalaszol?

23/l

2019. jan. 20. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Hónapokig felesleges beszélgetni, már te is látod.
2019. jan. 20. 16:15
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván nem olyan, mint amilyennek mutatta magát, és így kiderülne a hazugság. Egyébként már az is fura, hogy több hónapig csak levelezés megy.
2019. jan. 20. 16:17
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Beiljedt
2019. jan. 20. 16:23
 4/12 anonim válasza:
81%

A háttérben valószínűsíthető hogy olyan dolgok vannak amiket nem úgy mondott el ahogy azok valójában vannak.

Ezért mikor találkozni kellett volna, nem mert továbblépni.

Nálam is az a baj hogy olyan problémám vannak a háttérben hogy mikor rákérdeznek, és elmondom egyből vége a beszélgetésnek.

De van aki ugye ezt nem akarja, és ezért kicsavarja a dolgokat.

Én inkább maradok őszinte, mert ezt nem tudnám elviselni, amit a kérdető is írt. (Hogy elbukjam életem nagy lehetőségét, mert hazudtam magamról.)

Viszont így számomra nincs más mint az anotalkos pár perces beszélgetések.

Szerintem ezek miatt van ez, mert van aki inkább eladja a lelkét is csakhogy beszélgetni tudjon - utána meg kihátrál. Szomorú.

2019. jan. 20. 16:26
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Játszadozott veled kicsit.
2019. jan. 20. 16:38
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Talán mert jellemtelen ember, aki nem érdemel meg egy érzelmes partnert.
2019. jan. 20. 16:39
 7/12 CaroLimona ***** válasza:
82%
Találkozni nem tud mert Fake,fontos dolgokban hazudott.Semmit sem vesztettél csak az idődet.
2019. jan. 20. 16:41
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanazért, mint némelyik nő. Fent leírták a legtöbb dolgot: Nem olyan az illető, mint amilyennek magát előadta vagy csak simán egy netes kalandot akart.
2019. jan. 20. 17:03
 9/12 anonim ***** válasza:
34%

Fura, én akkor szoktam eltűnni, ha a nő passzív, én próbálok beszélgetni vele csak, és mindig van kifogás a találkozás ellen...

Bár ez csak nem jelentzkezést jelnt. Nem tűnök el, nem tiltom le, írhat... de a nagy büszkeségből nem ír ő sem.

2019. jan. 20. 17:15
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

Jaajj ilyen velem is történt párszor még régebben. 3 oka lehet:

1. Amit már többen is írtak, másnak adta ki magát, ami élőben kiderült volna.

2. Szimplán gyáva talizni, csak jó voltál unaloműzőnek. Egyszer dőltem be ilyen gyökérnek, soha többet hónapokig tartó netes írogatás.

3. Van valakije, csak szeretné legyeztetni az egóját neten, vagy felmérni mennyit is ér a "húspiacon", aztán amikor a tényleges találkozóra kerülne sor, kihátrál, mert azért mégsem akarja elveszteni a barátnőjét/menyasszonyát. Ez talán a legundorítóbb kategória, sajna többször futottam bele ilyenbe tinderen :(.

Én azt mondom lépj tovább rajta, esetleg tiltsd is, hogy ne tudja visszakuncsorogni magát, aztán ha te is rutinosabb leszel a netes ismerkedésben, hamar kiszűröd az ilyen sunyi alakokat :). Fel a fejjel!

24/N

2019. jan. 20. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!