Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó ez a lányoknak? Miért csinálja némelyik?
Együtt voltunk 2 évet és mikor szakítottunk, teljesen megváltozott, szemét lett velem, dicsekedett az új pasijával és mindent megtett, hogy megutáljam. Alap esetben ezt meg is érteném, de szemmel láthatóan megerőszakolta saját magát, hogy ilyen legyen, mert szeretett (110%)! rá fél évre és 1 évre is mikor ráírtam, hogy miújság vele, akkor is teljesen elutasító volt. Pedig tudom és más is látta, hogy nagyon egymásba voltunk szeretve.
A mai napig nem értem ezt!
Ezt vajon mi okból kifolyólag csinálja egy lány?
Azthiszem ez az a dolog amit soha nem fogunk megérteni mi pasik.
Akkor nem tudom.
Én is egyszer szakitotam egy fiuval és aztán megse nyugodtam bele a dologba (muszáj volt mert már előbbről volt neki másik barátnője) ugyhogy ha nállatok nem ilyesmi a helyzet akkor a volt barátnőd egy gonosz, beképzelt éretlen liba.már bocs.
Semmi ilyesmi, nem csaltam meg vagy hasonló! Ennek ellenére őrült féltékeny volt mindig.
Igazad lehet utolsó. Pedig értelmes csaj, ezért nem értetem
Nem tudom mi volt a szakítás oka, de nagyon úgy néz ki, hogy még most is szeret, nem tud elfelejteni, és figyelemfelkeltés miatt piszkált, dicsekedett.
Az ember sokszor azt bántja, akit szeret. Ha szakítás után közömbös lettél volna neki, akkor nem foglalkozott volna veled. Nyilván 2 év után nem voltál neki közömbös. Lehet azt várta, hogy hódítsd vissza. Nem tudom, hogy zajlott a szakítás, de lehet nem gondolta komolyan, vagy lehet utána megbánta, és neki ciki lett volna visszasírni magát, és azt várta, hogy te lépj.
De, ha te ezt megtetted, és még mindig ellenkezett, még akkor is előfordulhat, hogy akarta, csak még azt várta, hogy harcolj érte, hogy nagyon akard őt visszahódítani.
És esetleg ha nem így volt, bosszúból bepasizott.
Mindenesetre elég gyerekes viselkedés volt részéről.
Köszi az eddigi válaszokat! Jöhet még nyugodtan elmélet.
Igazából kb félévente ráírtam miújság, de mindig csak bántó valaszok jöttek. Én kívánom, hogy legyen boldog, annak ellenére, hogy tudom nem az. (de nagyon azt a látszatot akarja kelteni, hogy boldog).
Itt csak az a baj, hogy én is az akarok lenni, de én nem fogom boldognak beállítani magam ha nem vagyok az.
Persze ezt csak a párkapcsolatra értem, mert amúgy hálisten vidám parittya vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!