Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexre hívás hogyan?
Sokadik sikeres randi után milyen "álcázott"szöveggel próbáltatok már szexre csábítani egy nőt?
Ami sikerre vezetett....a bélyeggyűjtemény őskori duma,
valami hasonló szellemes,nem gusztustalan szövegeket mondjatok..:)
Csinálsz egy két napos programot, oszt' bepróbálkozol.
32/f
Régebben egy hazakísérés már annyit jelentett, hogy lesz valami, feltéve hogy nem a szüleivel lakott. Most az egyik haver meséli, hogy nagyon rá van kattanva egy nőre és már négyszer kísérte haza, de csókolózáson kívűl semmi, be sem hívja a lakásba. Hát ezt velem sokáig biztosan nem játszaná el, menne a levesbe és keresnék mást, szórakozzon azzal.
Az a fura, hogy életemben még nem is volt olyan, hogy egy lány ne élt volna a lehetőséggel ha kettesben maradtunk, igazából nem is tudom miért barátkozik egy ilyen nő férfiakkal.
#7. Erre mondj már egy példát.
32/f
- Nem láttad meg xy filmet?? Enélkül nem halhatsz meg. Gyere at nézzük meg holnap.
- Ezt a az xy ételt meg nem probaltad ez a specialitasom, lefogadom, sose ettél meg ilyen finomat. Gyere at holnap 20:00-ra
- uh elfelejtettem, hogy meg kell etetnem a kutyámat p, úgy is meg akartam neked mutatni. Gyere fel egy órára.
Az első kettő mehet randi szervezeskor, az utolsó pedig mikor a randin spontán módon közel vagytok a lakasodhoz. S mivel úgy kell randit szervezni, hogy MINDIG közel legyetek. (10 perc gyalog)
Illetve mindig mond, hogy csak 1 óra, vagy Nyugi, éjfélre otthon vagy a tokhinto nem fog átváltozni addig.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!