Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csinos hölgyek mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csinos hölgyek mellett miért ugyanazt a típusú fazonokat lehet látni, vagyis páva külső, semmi egyéniség, kaján öntelt vigyor, napszemüveg?

Figyelt kérdés
Mi a jó ezekben nektek lányok?
2020. jún. 20. 13:18
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudja ki az a Király Viktor :D jó vicc
2020. jún. 20. 14:47
 32/44 A kérdező kommentje:

30

Ez generáció kérdése. A mai nők (tehát 35 felett) lehet, hogy még a határozottságot díjazzák elsősorban, viszont a fiatalabb, facebookon meg instagrammon nevelkedett generációnak már a belső értékek másodlagosak. Sok ilyen páva aki után nyáladznak a nők úgy viselkedik mint egy picsogó kiscsaj de mégis annyira vonzó számukra, mert menő frizurájuk, szemcsijük meg cipőjük van, és az ego az egeket súrolja. Igen, mert a mai lányok nem tudják megkülönböztetni a beképzelt majmokat az igazi határozott férfiaktól. Egy férfi úgy is lehet határozott, hogy közben nem kunyerálja a figyelmet, és elvegyül a tömegben. Nem attól vagy határozott mert hangoskodsz meg reklámozod magad, az csupán feltűnési viszketekség ami mögött súlyos önértékelési problémák vannak. De ezek ismétlem, már nem probléma a fiatalabb lányoknak, nőknek.

2020. jún. 20. 14:51
 33/44 anonim ***** válasza:
66%
26-os haa barátod normális helyekre kitud öltözködni, akkor mondjuk szimplán utcara lehetne sportosan, elegánsan, ez se nem sportos se nem elegáns, se nem férfias... De igazából én nem akarom megmondani hogy oltozkodjon, ő baja, te bajod, rohadtul nem érdekelne, ha nem várnak el tőlem is, mert akkor igénytelen vagyok. Igénytelen vagyok mert felveszek egy 40 ezres Nike, vagy Le coq cipőt, egy normál szárú farmert, vagy vaszonnadragot, inget, vagy számomra valami jóféle pólót, pólóinget, meg egy normál szabású pulóvert, felsőt? Miert kéne giccsesen, ilyen olyan fodros, ide oda eső anyagú, csilivili, sztreccses, homokos ruhában járnom?
2020. jún. 20. 14:54
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
És miért az a menő? Én sem vagyok full konzervatív nehogy azt hidd, pl az egyik cipőm kék színű, de marhára sportos, fiús így is... 33-as vagyok
2020. jún. 20. 14:56
 35/44 anonim ***** válasza:
83%

Talán mert neked is az a tucat qrva tetszik, aki mellettük van.

Sima, lenyalt valagig érő haj, szoláriumtól cigánybarna bőr, alapvetően csontos alkat nqgy csöcsökkel, műkarmok, 3 centi hosszú műcsipa meg a nadrágból félig kilógó pitsa vagy olyan hosszúnadrág, ami cska boka fölé ér, hogy úgy nézz ki benne, mint egy fogyatékos óvodás, aki nagyot nőtt a nyáron, természetesen nyakig felhúzva, hogy a belet takarja, a segget meg kidobja (akkor is, ha nincs). És ezek tetszőleges kombinációja.

Ne higgyétek, hogy a magatokfajtáknak annyira különböző az ízlése...

2020. jún. 20. 16:27
 36/44 anonim ***** válasza:
76%

35.

Az egyik unokahúgom pont ilyen múmia plázakirálynő :D Félelmetesen ostoba közeg az is, illik hozzájuk a kérdező által felvázolt "menő arc" karaktere, mert az is hasonló szinten mozog értelem terén.

2020. jún. 20. 16:38
 37/44 anonim ***** válasza:
65%
35-s haveromnak van ilyen nője, de a kinézet ellenére végtelen aranyos, kis félénk csaj legbelül. Nekem nem tetszik ez a stílus, viszont szeretem ha egy lány nőies, mert miért ne szeretném férfiként? Én viszont nem leszek metroszexualis kinézetű az ő kedvéért már bocs.
2020. jún. 20. 16:43
 38/44 anonim ***** válasza:
Pontosan, csak ezt nem veszik észre az ilyenek, mint a kérdező. :D A pasit figyelik, mintha .uzik lennének, de az nem esik le, hogy a pasi mellett álló kis angyalkájuk ugyanaz a nagy kalap szar
2020. jún. 20. 16:43
 39/44 anonim ***** válasza:
47%

Jaj, hát persze, a csaj édibédi meg nagyon cuki meg főnyeremény, de a pasija véletlenül sem lehet az, hiszen úgy öltözik...

Fuck logic.

Szánalmasak vagytok

2020. jún. 20. 16:45
 40/44 anonim ***** válasza:
39-es én mint ember értékeltem azt a csajt, de nekem nem jön be külsőre. Plusz a kettő nem ugyanaz, a csajt amit leirt a 35-s ízléstelen, de attól független nőies. Egy férfi ne legyen nőies azért hogy kapjon egy nőies csajt, meg ne töltsön már többet a tükör előtt mint egy kiscsaj már bocs.
2020. jún. 20. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!