Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Funktasztikus kérdése:
Van valakitek? Volt már?
Figyelt kérdés
nemet,kort is légyszi;)2010. júl. 31. 20:02
41/55 anonim válasza:
vaan.2honapja en 17/L o 20/F
de most perpill suznetvan :'(
42/55 anonim válasza:
Nincs és nem is volt. 20/F.
Nem érdekel, hogy gáz.
44/55 anonim válasza:
Nekem 1 volt...igaz az se volt hosszú. kb 3 hét.
Valahogy úgy vagyok, mint az előbbiekben kommentelő.Én sem szerettem volna elkötelezni magam, és fontosak az érzelmek...
Am én 19 vagyok, és lány:)
45/55 anonim válasza:
Van, lassan 7 hónapja (tudom, nem valami sok). De nem nagyon működik már. :S
15/L
47/55 anonim válasza:
sajnos nincs... valamiért félek a fiúktól vagy nem tudom mi van, nagyon gátlásos vagyok és már kezd zavarni :( 18L
49/55 anonim válasza:
Van, de csak alkalmi, 3hónapja. 28L
50/55 anonim válasza:
most sajn. nincs:( de eddig 3 volt 14/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!