Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakitek? Volt már?
nekem volt már kanárim, pintyem, hörcsögöm, katica bogaram, csigám, macskám.
és jelenleg is van egy macskám :D
Volt már 17 is, az előzővel 3 éve vagyok együtt.
9/L
Lehet, hogy elég maradinak tűnök, de nem vagyok az. se prűd. Én úgymond a Normális lányok közé tartozom ilyen szempontból pedig nehéz kapcsolatot találni manapság.( igen jön a sablonos szöveg ) Képet nem szívesen mutatok főleg nem idegeneknek bocsi, nem vagyok ennek a híve.Tudom ebből az jön le majd, hogy bűn ronda vagyok és ezért nem volt még pasim:D Nem vagyok az, legalábbis nem vagyok egy hű de szépség inkább átlagos:) Alkatom pedig vékony:S
De nem is ez a lényeg. Mikor lett volna barátom akkor voltam kb 15 éves. Nem szeretem magam elkötelezni talán ez is a baj, meg úgy őszintén ritkán leszek szerelmes úgy igazán:S Nálam pedig fontosak az érzelmek.Úgy nem járnék senkivel, hogy tudom,hogy soha nem leszek bele szerelmes.
Mondjuk nekem most vannak fontosabb dolgok is, egy pasinál.:)
Van.
Kb. 10 éve jönnek-mennek a pasik:)
De most boldog vagyok.
26/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!