Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy alkoholistát miért kerülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Svábhegyi_festő kérdése:

Egy alkoholistát miért kerülnek ennyire a nők, miközben egy dohányos pasi sok nőt nem is zavar, pedig hasonlóan roncsol?

Figyelt kérdés

alkoholista vagyok, de nagyon súlyos bélyeg ez. szemét embernek tartanak emiatt a nők automatikusan.

alapvetően a mának szeretek élni, ezért iszom, nem érdekel ha 40 évesen meghalok. addig legyen jó, ennyi.

F/29

2020. jún. 11. 23:32
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Most beszéltem egy barátommal 20 éves és 300k-t keres abból, hogy WOLT-os bringás kiszállító. Napi 8 órában bringázik --> egészséges marad.

Persze elfárad, de ilyen a munka. Meg egy időután már megedződött. Nem megalázó a meló, mert csak bringáznia kell. Nem kell, hozzá végzettség neki, csak szorgalom.

20 éves és 300-350k-t keres végzettség nélkül.

Nem kell ész a melóhoz.

Budapesten persze, hogy nem lenne elég ez a pénz, de el kell onnan takarodni, mert minden kva drága.

2020. jún. 12. 00:47
 32/38 anonim ***** válasza:
34%

Ehhez kiemelkedően jónak kell lenni. Ami azért nem annyira gyakori dolog. És picit sem fair, hogy neki annak kell lenni, a gazdagok meg közepessel (hármas-négyes átlag) bent vannak.

2020. jún. 12. 00:48
 33/38 anonim ***** válasza:
95%

Ki mondta, hogy az élet fair.

Amíg azon keseregsz, hogy nem fair, addig a gazdagok perkálnak és tanulnak.

Az okosok tanulnak és nem perkálnak.

Te meg sírsz, nem perkálsz és nem is tanulsz.

Na ez a nem fair. Mi az, hogy Te nem perkálsz és nem is tanulsz, csak sírsz? Én is csak ezt akarom. De tudod mi van? Nekem tanulni is kell és már a tököm ki van vele.

És mikor mondta bárki is, hogy fair az élet?

Örüljél, hogy nem kell az egyetemen SE tanulnod SE perkálnod. Mindkettő szívás.

Az a nem fair, hogy még azt gondolod, hogy neked szarabb.

2020. jún. 12. 00:52
 34/38 anonim ***** válasza:
0%

33.

Inkább perkálnék és javítanék, de hát... a spirál sosem fogja engedni, ezért van így tervezve.

2020. jún. 12. 00:54
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Magyarorszagon az egyetemi oktatas ingyenes. Nem tudom, mit hisztiztek. Osztondij sem kell hozza, csak egy jol sikerult erettsegi, amit ugye kozepiskolas korodban kell elerned, amikor az egvilagon SEMMI dolgod nincs a tanulason kivul. Utana lehet otthon maradni az egyetem alatt, lehet diakmelozni es albiban lakni lakotarsakkal olcsoert, stb, igazabol pofon egyszeru az egesz, persze kicsit nehezebb, mint hisztizve verni a padlot.
2020. jún. 12. 00:59
 36/38 A kérdező kommentje:
Én jártam tavaly előtt egyetemre saját pénzből, marha drága volt, ugyanis mellette meg is kell élni, mérnöki mellett nem lehet 8 órában melózni.
2020. jún. 12. 01:00
 37/38 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, minden drága az életben. Főleg az olyan addikciók, mint az alkohol.

De attól semmi nem lesz jó, ha iszol és csak keseregsz meg mindenben keresed a hibát csak magadban nem.

Az szuper, ha egyetemre jártál. Ha elvégezted, simán találhatsz ilyen végzettséggel jól fizető munkát. Ha nem, végezd el.

Az élet sosem volt igazságos. De ahogy többen mondták, önpusztítással csak rontasz a saját helyzeteden.

2020. jún. 12. 01:32
 38/38 anonim ***** válasza:
Miért veszítetted el a munkádat? Keresel másikat?
2020. okt. 12. 17:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!