Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Svábhegyi_festő kérdése:
Egy alkoholistát miért kerülnek ennyire a nők, miközben egy dohányos pasi sok nőt nem is zavar, pedig hasonlóan roncsol?
Figyelt kérdés
alkoholista vagyok, de nagyon súlyos bélyeg ez. szemét embernek tartanak emiatt a nők automatikusan.
alapvetően a mának szeretek élni, ezért iszom, nem érdekel ha 40 évesen meghalok. addig legyen jó, ennyi.
F/29
2020. jún. 11. 23:32
21/38 A kérdező kommentje:
S a lakást örökölted vagy mutterék vették meg neked?
2020. jún. 12. 00:23
23/38 A kérdező kommentje:
20: én is szegény vagyok.
2020. jún. 12. 00:26
24/38 anonim válasza:
Alkoholra honnan van pénzed?
25/38 A kérdező kommentje:
Spóroltam amíg volt munkám.
2020. jún. 12. 00:33
26/38 anonim válasza:
Szerinted nem lett volna több értelme másra költeni?
27/38 A kérdező kommentje:
Pl. nőkre? Nem.
2020. jún. 12. 00:36
28/38 anonim válasza:
Nem, nem nőkre. Bármi olyanra, amik hatására nem egy alkoholistává váltál volna.
29/38 anonim válasza:
Neked legalább van pénzed. Nekem sosem volt, sosem lesz. A vicces az, hogy az, hogy most nincs - okozata annak, hogy régen sem volt és a szüleimnek se volt, így igazából... sosem volt rá remény, hogy lesz. A rendszerünk nem teszi lehetővé, nem véletlenül járnak a gazdagok gyerekei egyetemekre, főiskolákra. Ők megtehetik. Nem az ő hibájuk, a rendszer van nagyon elcseszve ilyen téren.
30/38 anonim válasza:
Ösztöndíjjal be lehet kerülni bárhova. Ismerek kifejezetten rossz körülmények között élő fiút, aki az ELTE-n tanul szinte ingyen. Csak ehhez szorgalmasnak és intelligensnek kell lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!