Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy alkoholistát miért kerülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Svábhegyi_festő kérdése:

Egy alkoholistát miért kerülnek ennyire a nők, miközben egy dohányos pasi sok nőt nem is zavar, pedig hasonlóan roncsol?

Figyelt kérdés

alkoholista vagyok, de nagyon súlyos bélyeg ez. szemét embernek tartanak emiatt a nők automatikusan.

alapvetően a mának szeretek élni, ezért iszom, nem érdekel ha 40 évesen meghalok. addig legyen jó, ennyi.

F/29

2020. jún. 11. 23:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

A dohányzásnak is valóban vannak ártalmas hatásai, de közel sem annyira, mint az alkoholnak. Egy-két ember alkoholista ember van, akit sajnos egy kicsit ismerek, és mind emberi roncsok, ellenben a dohányos barátaim mind rendezettek és nem lesznek a dohánytól se agresszívak, se ostobák.

Ha ez megnyugtat, nálam mindkettő kizáró ok.

"alapvetően a mának szeretek élni, ezért iszom"

Ez szánalmas. Már ez a mentalitás önmagában kizáró ok akárcsak egy barátságra is. Én is a mának élek, de ezt utazással, túrákkal, sportolással, a szerelmemmel, a barátaimmal, a családommal, a hobbijaimmal töltöm el, nem a nagy bánatomban és magányomban teszem tönkre magam. Ez nem élet, hanem önpusztítás.

2020. jún. 12. 00:04
 12/38 anonim ***** válasza:
8%

11.

Ez szép, de ez alapvetően csak a gazdagabb rétegek számára elérhető.

2020. jún. 12. 00:06
 13/38 A kérdező kommentje:
Mi szánalmas? Csak az alkohol maradt nekem. 8 nmes szobában élek, vacak ételeken, iszok mindennap.
2020. jún. 12. 00:09
 14/38 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kell gazdagnak lenni ezekhez, csak jól kell kezelned a pénzedet és értelmesen kell csinálnod a dolgokat.

Na meg persze nem alkoholra pazarolni.

2020. jún. 12. 00:10
 15/38 anonim ***** válasza:
#13 lehet, hogy nem is azaz alkoholizmus csak a megbélyegzés, hanem az egész kiváltó oka.
2020. jún. 12. 00:10
 16/38 anonim ***** válasza:
0%

14.

Na, ehhez is minimum jómódúnak kell lenni, ugyanis ahhoz, hogy legyen "mit jól kezelni" minimum olyan bevétel kell amiből marad, egy átlagos kiadásokkal záruló hónap végén is.

2020. jún. 12. 00:13
 17/38 A kérdező kommentje:
14: te valami pasidnál 0 forintért éldegélő csajszika lehetsz, az ilyenek mindig okosak pénzügyekben de életükben nem fizettek még önállaón pl. albérletet.
2020. jún. 12. 00:14
 18/38 anonim ***** válasza:
68%

17.

Erre a hangnemre semmi szükség nincs.

2020. jún. 12. 00:15
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Ötezer forintot is lehet jól és rosszul kezelni.

A barátom jelenleg munkanélküli és az én lakásomban lakik, szóval ennyit az előítéletedről.

2020. jún. 12. 00:17
 20/38 anonim ***** válasza:
0%

16.

Nem hiszem. Mármint persze lehet túrázni belőle - aznap maximum nem eszünk semmit. Mert ha szegény vagy, akkor ez szokott lenni a választási lehetőség. Én tudom, mert szegény vagyok.

2020. jún. 12. 00:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!