Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alkoholistát miért kerülnek ennyire a nők, miközben egy dohányos pasi sok nőt nem is zavar, pedig hasonlóan roncsol?
alkoholista vagyok, de nagyon súlyos bélyeg ez. szemét embernek tartanak emiatt a nők automatikusan.
alapvetően a mának szeretek élni, ezért iszom, nem érdekel ha 40 évesen meghalok. addig legyen jó, ennyi.
F/29
A dohányzásnak is valóban vannak ártalmas hatásai, de közel sem annyira, mint az alkoholnak. Egy-két ember alkoholista ember van, akit sajnos egy kicsit ismerek, és mind emberi roncsok, ellenben a dohányos barátaim mind rendezettek és nem lesznek a dohánytól se agresszívak, se ostobák.
Ha ez megnyugtat, nálam mindkettő kizáró ok.
"alapvetően a mának szeretek élni, ezért iszom"
Ez szánalmas. Már ez a mentalitás önmagában kizáró ok akárcsak egy barátságra is. Én is a mának élek, de ezt utazással, túrákkal, sportolással, a szerelmemmel, a barátaimmal, a családommal, a hobbijaimmal töltöm el, nem a nagy bánatomban és magányomban teszem tönkre magam. Ez nem élet, hanem önpusztítás.
11.
Ez szép, de ez alapvetően csak a gazdagabb rétegek számára elérhető.
Egyáltalán nem kell gazdagnak lenni ezekhez, csak jól kell kezelned a pénzedet és értelmesen kell csinálnod a dolgokat.
Na meg persze nem alkoholra pazarolni.
14.
Na, ehhez is minimum jómódúnak kell lenni, ugyanis ahhoz, hogy legyen "mit jól kezelni" minimum olyan bevétel kell amiből marad, egy átlagos kiadásokkal záruló hónap végén is.
17.
Erre a hangnemre semmi szükség nincs.
Ötezer forintot is lehet jól és rosszul kezelni.
A barátom jelenleg munkanélküli és az én lakásomban lakik, szóval ennyit az előítéletedről.
16.
Nem hiszem. Mármint persze lehet túrázni belőle - aznap maximum nem eszünk semmit. Mert ha szegény vagy, akkor ez szokott lenni a választási lehetőség. Én tudom, mert szegény vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!