Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Internet korszak előtt is ekkora volt a nők egója, vagy csak most van ilyen tébolyda, hogy a kövér ronda nőkből is királylányt csináltak a netes udvarlók?
Nem az interneten kéne ismerkedned, ha ennyire nem megy.
Én például kimentem Hollandiába egy nyelvtanfolyamra és ott ismertem meg a jelenlegi barátomat, akihez ki is költöztem. Mindketten kifejezetten ügyelünk az alakunkra, és akinek így tesz, annak az a minimum elvárása, hogy a leendő partnere is így tegyen.
A nagymamám fiatalkorában kifejezetten szép volt, már ő se jött össze bárkivel, mert "éhes volt a makk". Ha az internetre fogod a sikertelenséged, akkor meg is érdemled azt.
Ha neked csak szexre kellene egy nő, miért állna le veled bárki is? Egy kövér nő is lehet annyira igényes, hogy ne elégedjen meg például veled.
22/L
"Én például kimentem Hollandiába egy nyelvtanfolyamra és ott ismertem meg a jelenlegi barátomat, akihez ki is költöztem. "
Nagy szerelem lehet!:D Haha. Ez is egy gond hogy a nyugati férfiak szívják innen ki a nőket.
Te mit csináltál? Beleültél a készbe, egy nyugati férfi jólétébe.
17: te magadnál vagy? házaljak itt magammal?
Ez a női agy, miért érdemes.... haszonlesők....
Nem házalásról van szó, hanem önismeretről. Mert úgy tűnik, hogy eddig csak elvárni és lenézni tudsz másokat, ellenben te magad semmit nem tudsz nyújtani, és itt nem anyagiakról írok.
Én gondolkozás nélkül harminc, ha nem több okot is le tudnék írni, amiért imádom a barátomat, többek közt olyanokat, hogy "mert szerető társ", "ő is imádja a színház világát", stb, úgyse érdekel.
Átfogalmazom neked. Tíz jellembeli tulajdonságot tudnál írni, ami miatt érdemes lennél bármilyen nőnek partnernek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!