Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is van úgy vele hogy semmi kedve ebben a tébolydás Internetes időszakban csajozni, amikor a lányok úgyis 0-24 kapják a macsókat az arcukba folyamatosan a neten?
Idősebbek azt mondják az Internet korszak előtt sokkal könnyebb volt ismerkedni, azóta elszállt a nők egója.
F/28
jah, egyetértek elsővel. Cicababák miatt én sem. Tele van a net kervákkal.
egy korosztály vagyok kérdezővel, de már talán csak 40-50 körüliek közt van több értelmesebb
Kérdező, persze azt nem art tudni, hogy nem is vagyok olyan, aki utan megfordulnak a férfiak... Tudod, az a baj a férfiakkal, mint a nőkkel, mindig az elérhetetlen kell nekik. Sosem vennél eszre egy magamfajtát, mert nem ütöm meg az instalanyok szintjét.
1# voltam.
Pontosan ezért felesleges ma már a net.
10-15 éve még más volt. Nem is volt mindenkinek internet otthon 15 éve, de mivel már fillérekbe kerül, így 15 éven belül mindenkinek lett.
Túl nagy a kínálat, Ha egy 10-20 e fős városban élsz, és ott ismerkedsz akkor kb 500-1000 férfi lehet a korosztályodban, de a neten millió számmal vannak.
Mucsajpusztáról is ott van a falu szépe meg bikája.
A számok csak példa jellegűek, de talán érdemes néha élőben próbálkozni.
legyen 2 millió férfi az adott ember korosztályából...a neten leszűkíti az ember:
- legyen pont 1-5 év közötti ..marad 1 millió
- legyen 70-90 kg közötti marad 500.000
- legyen x-y magas ..marad 300.000
- legyen/ne legyen gyereke ...marad 200.000
- külsőleg legyen vonzó arcra testalkatra...marad 50.000
- ha már elkezdtek beszélgetni, akkor dolgozzon is legyen valami normálisabb jövedelme legyen mondjuk 250.000 Ft...marad 5000
- zene, állatok, hobbi, szórakozás közös pontok, ebből ami stimmel...marad 100
ebből a 100-ból lemorzsolódik kb 80 akiket megismersz és eldöntöd idővel, hogy mit tudsz elképzelni vele a jövőben, összeköltöznél e vele valaha is
"Kérdező, persze azt nem art tudni, hogy nem is vagyok olyan, aki utan megfordulnak a férfiak... Tudod, az a baj a férfiakkal, mint a nőkkel, mindig az elérhetetlen kell nekik. Sosem vennél eszre egy magamfajtát, mert nem ütöm meg az instalanyok szintjét."
Én észrevennélek.
Felesleges kiemelni a női nem megváltozott párválasztási igényeit. Az internet mindkét csoportot befolyásolja, így a férfiakat is.
Az ehhez hasonló kérdések egy szerepet töltenek be, mocskolódó vitákat generálnak a gyk-t használó fickók, és nőcik között...... az igazság meg elvész félúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!