Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más férfi is van úgy vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is van úgy vele hogy semmi kedve ebben a tébolydás Internetes időszakban csajozni, amikor a lányok úgyis 0-24 kapják a macsókat az arcukba folyamatosan a neten?

Figyelt kérdés

Idősebbek azt mondják az Internet korszak előtt sokkal könnyebb volt ismerkedni, azóta elszállt a nők egója.

F/28

2019. márc. 15. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Erdekes, en lányként gondolom ugyanezt, tekintve, hogy se Instanm nincs, meg twitterem vagy mim, max Facebook, de soha nem rakok ki magamról egy képnél tobbet, es az sem valami dekoratív. Szoval minek próbálkozzak? A pasik ugyis az ilyen netes cicababakat hajtják...
2019. márc. 15. 21:14
 2/10 A kérdező kommentje:
első akkor te valami különleges lány lehetsz...talán van ilyen is, de lehet csak haluzom a válaszodat.
2019. márc. 15. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

jah, egyetértek elsővel. Cicababák miatt én sem. Tele van a net kervákkal.

egy korosztály vagyok kérdezővel, de már talán csak 40-50 körüliek közt van több értelmesebb

2019. márc. 15. 21:22
 4/10 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, persze azt nem art tudni, hogy nem is vagyok olyan, aki utan megfordulnak a férfiak... Tudod, az a baj a férfiakkal, mint a nőkkel, mindig az elérhetetlen kell nekik. Sosem vennél eszre egy magamfajtát, mert nem ütöm meg az instalanyok szintjét.

1# voltam.

2019. márc. 15. 21:31
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan ezért felesleges ma már a net.

10-15 éve még más volt. Nem is volt mindenkinek internet otthon 15 éve, de mivel már fillérekbe kerül, így 15 éven belül mindenkinek lett.

Túl nagy a kínálat, Ha egy 10-20 e fős városban élsz, és ott ismerkedsz akkor kb 500-1000 férfi lehet a korosztályodban, de a neten millió számmal vannak.

Mucsajpusztáról is ott van a falu szépe meg bikája.

A számok csak példa jellegűek, de talán érdemes néha élőben próbálkozni.

legyen 2 millió férfi az adott ember korosztályából...a neten leszűkíti az ember:

- legyen pont 1-5 év közötti ..marad 1 millió

- legyen 70-90 kg közötti marad 500.000

- legyen x-y magas ..marad 300.000

- legyen/ne legyen gyereke ...marad 200.000

- külsőleg legyen vonzó arcra testalkatra...marad 50.000

- ha már elkezdtek beszélgetni, akkor dolgozzon is legyen valami normálisabb jövedelme legyen mondjuk 250.000 Ft...marad 5000

- zene, állatok, hobbi, szórakozás közös pontok, ebből ami stimmel...marad 100

ebből a 100-ból lemorzsolódik kb 80 akiket megismersz és eldöntöd idővel, hogy mit tudsz elképzelni vele a jövőben, összeköltöznél e vele valaha is

2019. márc. 15. 21:31
 6/10 A kérdező kommentje:

"Kérdező, persze azt nem art tudni, hogy nem is vagyok olyan, aki utan megfordulnak a férfiak... Tudod, az a baj a férfiakkal, mint a nőkkel, mindig az elérhetetlen kell nekik. Sosem vennél eszre egy magamfajtát, mert nem ütöm meg az instalanyok szintjét."

Én észrevennélek.

2019. márc. 15. 21:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat persze...
2019. márc. 15. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem csak az interneten van így, akárhova mész, egy pár nőre mindig 5x-10x annyi férfi jut. Ha nagy nehezen sikerült összehozni a kapcsolatot, a barátnőd bármelyik pillanatbn lecserélhet, akkora férfibőségben élnek a nők. Én teljesen megértem férfitársaimat, akiknek már teljesen elment a kedve az egésztől.
2019. márc. 15. 21:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Talán oda-vissza így működhet. Nyilván férfiként a nők egoja szállt el, nőként pedig a férfiaké. Van, aki a netet bűvöli, van, aki már azt sem. Így többen várják, hogy azon kívül történjen valami. Jönnek néhányan, hogy előben az utcán lehet-e ismerkedni. Most komolyan a 21 században?
2019. márc. 16. 00:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Felesleges kiemelni a női nem megváltozott párválasztási igényeit. Az internet mindkét csoportot befolyásolja, így a férfiakat is.

Az ehhez hasonló kérdések egy szerepet töltenek be, mocskolódó vitákat generálnak a gyk-t használó fickók, és nőcik között...... az igazság meg elvész félúton.

2020. okt. 12. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!