Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek volt dolguk nárcisztikussal vagy pszichopatával, néha a randizás időszakában a nagy szerelmi bombázás mellett néha nem akadt ki nagyon?
Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 14:08
1/12 anonim válasza:
"nagy szerelmi bombázás mellett néha nem akadt ki nagyon?"
mivan?
2/12 anonim válasza:
Én értem mire gondolsz.
Mire akadtal ki?
Mit csinált?
3/12 A kérdező kommentje:
Arra értettem, hogy maga a mentálisan beteg fél akadt ki. Többedik randi, pillangók a gyomromban, minden idilli és egyszer csak a férfi egy semmiségen nekem esik, megijedek tőle, aztán a másik pillanatban lenyugszik és bocsánatot kér.
Ez 2 különböző férfival is megtörtént, akikkel a múltban ismerkedtem és mindkettőjükről kiderült utólag, hogy nem stimmelt velük valami :(
Ezért vagyok kíváncsi, hogy az ilyeneknél mindig így van?
2020. jún. 8. 14:22
5/12 anonim válasza:
Már megint kezdődik a "megbántottak ezért a másik személyiségzavaros és elmebeteg"
6/12 anonim válasza:
A neked esik mit jelent pontosan? A lobbanékonyság még nem személyiségzavar, a konfliktusban emelt hangon beszélés még lehet csak stílus. Elhordott téged mindennek, bántott vagy mi?
7/12 anonim válasza:
Az enyém lerohant többször is olyan szenvedélyesen, mint egy szerelmes őrült, és amikor a hangulat úgymond a tetőfokára hágott, a következő pillanatban meggondolta magát és kihátrált. Ezt úgy nagyjából háromszor játszotta el, de kétszer nagyon hasonló módon, akkor kerestem rá és megtaláltam, hogy a nárcisztikusak egyik módszere szexuálisan felhergelni a nőt és otthagyni a legváratlanabb pillanatban, szexmegvonással büntetni. Bár a büntetés itt nem is jó szó, mert nincs mit büntetni, maga az okoz a számukra gyönyört, hogy felcsigáznak és pofára ejtenek.
8/12 anonim válasza:
Így visszagondolva... de igen. Oka sem volt rá, csak néztem nagy szemekkel, nem ismertem rá.
Ilyenek ezek.
9/12 anonim válasza:
Ha a randizás időszakában, vagy akár a kapcsolat első évében bármilyen szokatlan, ijesztő dolgot tesz a randipartner, az egy hatalmas piros zászló. Ha erre nem reagál a másik fél, később akár verbális/fizikai bántalmazásra lehet számítani.
10/12 anonim válasza:
Engem a szerelmi bombázással alapból ki lehet kergetni a világból, úgyhogy ez a típus már ezen a ponton elijesztett, nem kellett ehhez nekem esnie vagy hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!