Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ráz le, miután volt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ráz le, miután volt egy sikeresnek mondható első randink?

Figyelt kérdés

Helló. Nem sűrűn teszek fel kérdést, viszont kiváncsi vagyok ti (főként lányok, vagy fiúk, ha már történt veletek ilyesmi és kaptatok rá választ) hogyan látjátok ezt.

Interneten megismertem egy lányt, majd sor került az első találkozásunkra, amit elkönyveltünk randinak. Teljesen jól ment minden, egy fél perces kínos csend sem volt, folyt a beszélgetés, rengeteget nevettünk. Hozzámbújt, elköszönéskor megcsókoltam, vissza is csókolt. Gyakorlatilag az összhang tökéletes volt, még a második találkozásunkról is szót ejtettünk.

Viszont, másnap arra az üzenetre keltem, hogy ő ezt nem érzi, ne haragudjak.

Nincs ezzel semmi gond, elfogadtam, mert nem tehetek semmit, viszont egyáltalán nem értem a dolgot. Miért változik meg a véleménye egy éjszaka alatt? Semmi nem történt a búcsú, meg a reggeli üzenet között. Nem ittunk semmit, szóval a pia sem befolyásolhatta a jó hangulatunkat. Egyszerűen minden csak fasza volt.

Főként lányokhoz fordulnék, ti ilyet miért csinálnátok? Miért változhat meg a véleményetek ilyen hamar? (Még hajnalban írta az üzenetet, inni volt a barátaival)

Mellesleg: 21 vagyok, a lány 19.

2020. jún. 6. 09:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%
Lehet összejött egy csávóval,aki megdöngette.
2020. jún. 6. 09:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok de ismerős szitu. Ne vedd magadra, nagyon sok oka lehetett. Ilyenkor általában az szokott lenni hogy van neki más, szerelmes valakibe, nem akar kapcsolatot, és mivel jól érezte magát veled, érezte hogy kezdtek közel kerülni, kihátrált. Nézd inkább azt hogy ha ilyen jól elbuvoltel egy csajt, azzal is menni fog aki akar is kapcsolatot. :)
2020. jún. 6. 09:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is már voltam hasonló helyzetben. 2 randin voltam túl a fiúval, majd a második randin már csókkal váltunk el egymástól, de az a csók annyira kegyetlen rossz volt, tiszta nyál volt az egész arcom, alig kaptam levegőt. Azt hittem odáig ilyen szörnyű csók csak a filmekben létezik. Na én akkor gondoltam meg magam. Keresett is a fiú utána, de én is megírtam neki hogy ne haragudjon, nem működik részemről, pedig jól szórakoztunk a randikon. Meg többször volt, hogy nem éreztem túl jónak a randit, mégis mosolyogtam meg beszélgettem, mert hogy nézett volna már ki ha fapofával végigülöm, mikor az életben sem vagyok ilyen?! Akárki akármit mondd, azért az első néhány randin még megy a színészkedés, meg hogy jobbat mutassunk magunkból.

Lehet átbeszélték a randit a barátnőivel. Én nagyon határozatlan vagyok ilyen téren, semmibe sem megyek bele amíg nem mérlegeltem a dolgokat, lehet ő is ezt tette.

25N

2020. jún. 6. 10:02
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem volt olyan tökéletes az összhang, mint gondolod. Illetve a jó beszélgetés még nem elég, mert társat keres, nem barátot. Nem vonződik hozzád.
2020. jún. 6. 10:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
3 Uhh, na igen... Hasonló esetet akartam leírni. A pasi konkrétan megfogta a tarkómat és úgy smárolt le, nem mellesleg maga a csók is borzalmas volt. Egyébként sem éreztem magam olyan jól a randin, de udvarias voltam. Másnap keresett, ugyanígy megmondtam, hogy nem érzem kölcsönösnek ezt az egészet, ő sem értette mi volt a gond.:D
2020. jún. 6. 10:11
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Hát igen, nehéz a nőknek megfelelni. Egy nő se tudja mit akar, pláne ha mondjuk 10-15 randid van, ott aztán teljes a káosz. Egyiknek ez sok, az kevés, így nem jó, úgy nem jó. Majd egyszer találsz valakit akivel összepasszoltok.
2020. jún. 6. 10:14
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Hát igen, a beszélgetés sajnos nem minden, lehet a szikra hiányzott neki.

Első válaszoló, ezt azért kétlem, mert egy ideje ismertem a lányt, és fixen nem ilyen..

Kettes, köszönöm a bíztatást, igyekszem :D

Hármas válaszoló, neked is köszönöm. Bevallom mikor először megcsókoltam, én sem éreztem túl jónak, viszont ment oda-vissza egy ideig, és hogy mondjam, kezdtünk "egymásra hangolódni". Aztán kitudja, lehet ez volt a bukta. :D

2020. jún. 6. 10:18
 8/18 anonim ***** válasza:

na ezért nem csókolózom az első randin.

F

2020. jún. 6. 10:40
 9/18 anonim ***** válasza:
29%

"Egyiknek ez sok, az kevés, így nem jó, úgy nem jó."

Nyuszika, talán mert a nők nem futószalagon gyártott tárgyak, amelyek ugyanúgy működnek és ugyanazt akarják.

Sok eszed lehet.

2020. jún. 6. 10:43
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!!! Te adtad meg a választ. "Nem ittunk,tehát"

Inni volt a barátaival". Becsípve összejött valakivel,valaki ágyában ébredt.

Vagy barátai lebeszélték rólad. Sajnos sok az írígy kutya...tehát az se biztos veled van a baj. Taktika: gyenge baráti viszonyt tartsál fent vele. Néha pár szóban írjál rá!

2020. jún. 6. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!