Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ráz le, miután volt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ráz le, miután volt egy sikeresnek mondható első randink?

Figyelt kérdés

Helló. Nem sűrűn teszek fel kérdést, viszont kiváncsi vagyok ti (főként lányok, vagy fiúk, ha már történt veletek ilyesmi és kaptatok rá választ) hogyan látjátok ezt.

Interneten megismertem egy lányt, majd sor került az első találkozásunkra, amit elkönyveltünk randinak. Teljesen jól ment minden, egy fél perces kínos csend sem volt, folyt a beszélgetés, rengeteget nevettünk. Hozzámbújt, elköszönéskor megcsókoltam, vissza is csókolt. Gyakorlatilag az összhang tökéletes volt, még a második találkozásunkról is szót ejtettünk.

Viszont, másnap arra az üzenetre keltem, hogy ő ezt nem érzi, ne haragudjak.

Nincs ezzel semmi gond, elfogadtam, mert nem tehetek semmit, viszont egyáltalán nem értem a dolgot. Miért változik meg a véleménye egy éjszaka alatt? Semmi nem történt a búcsú, meg a reggeli üzenet között. Nem ittunk semmit, szóval a pia sem befolyásolhatta a jó hangulatunkat. Egyszerűen minden csak fasza volt.

Főként lányokhoz fordulnék, ti ilyet miért csinálnátok? Miért változhat meg a véleményetek ilyen hamar? (Még hajnalban írta az üzenetet, inni volt a barátaival)

Mellesleg: 21 vagyok, a lány 19.

2020. jún. 6. 09:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Sziaa

Sok minden miatt lehet, talán nem érzi úgy, hogy kapcsolatot akarna most veled, netán mással is beszélget, bár ha nem ilyen akkor inkább az első. Nekem akkor volt hasonló ilyen sztorim mikor a vonzalom nem volt meg, hiába nem nézett ki rosszul, de valahogy egyáltalán nem volt az esetem. De volt hogy velem csinálták meg ezt, szerintem csak szimplán ők sem érezték, hogy ebből részükről lehetne több.

19/L

2020. jún. 6. 11:47
 12/18 A kérdező kommentje:

Azért csókoltam meg, mert abban a helyzetben a hülye is látta volna, hogy arra vár, hogy tegyem meg..

Egy elég régi baráti társaságával iszogatott zárt körökben, ezért kétlem, hogy felszedett valakit :D

Köszi a válaszokat, igazából csak szeretem megérteni a dolgokat és okot találni rájuk, hogy máskor ne rontsam el őket ugyanott...kicsit furának éreztem, mert amiket mondott ott élőben, és ahogyan viselkedett, elég erősen elhitette velem, hogy jó úton haladok :D váá ti nők :D

2020. jún. 6. 12:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Orbitot vettél be? 😁
2020. jún. 6. 12:23
 14/18 Alessandro10 ***** válasza:
86%

Nekem tegnap volt egy randim, közös ebéd, kirándulás, utána nálam töltötte az éjszakát, a szex is jó volt,..

mégsem érzem, hogy kellene folytatás.

Bár beszéltünk a közös jövőről, én nem szeretném folytatni, egyszerűen nincs több benne. Nem akartam kihasználni, ő sem érezte annak, de közös jövőt egyáltalán nem tudok vele elképzelni. Van ilyen. Hiába jó egy randi, egy kapcsolathoz az kevés.

2020. jún. 6. 13:50
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ő sem volt vele tisztában, mit érez. Kedvel téged, jó volt veled beszélgetni, külsőleg is jó vagy, vajon ez már vonzalom? Szeretett volna vonzódni hozzád, mert nincs oka rá, hogy miért ne, nincs kifogása, nincs benned hiba, bárcsak akarna téged, de sajnos nem. A csók után válhatott egyértelművé neki, meg az este folyamán még emésztgette kicsit a dolgot, hogy milyen érzéseket is váltasz ki belőle, és szerintem ő is sajnálja, hogy hiányzik a szikra, de sajnos ha nincs, akkor nincs.

Ha jobban ismerné magát, nem lett volna szó sem következő randiról, sem csókról, de még így is viszonylag hamar helyretette magában a dolgot, és végülis jó, hogy megmondta, nem szédített tovább.

"Azért csókoltam meg, mert abban a helyzetben a hülye is látta volna, hogy arra vár, hogy tegyem meg"

"Bevallom mikor először megcsókoltam, én sem éreztem túl jónak"

Ez meg nekem arra utal, hogy annyira azért te sem voltál odáig érte. Máskor, ha valaki várja a csókot, de te nem érzed időszerűnek, nincs rá késztetésed, akkor inkább hagyd ki, mert az a csók vagy korai, vagy eleve felesleges. Csak akkor csókolózz, ha te is akarsz!

2020. jún. 6. 14:03
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, hogy akkor ott úgy tűnik, úgy érzi, aztán utána eltelik egy kis idő és rájön hogy mégse. Sokszor nem mernek nemet mondani az emberek, kerülik a kellemetlen szitukat és ez lesz a vége :/ Vagy csak kipróbálta, megpróbálta de valamiért mégse váltotta ki belőle azt amit remélt. Ne bánkódj, jobb hogy az elején kiderült, és nem húzta sokáig.
2020. jún. 6. 17:00
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszi srácok :D

Kár érte, ritka értékes lány volt, de nézzük a jó oldalát, nem húzta tovább azt, amit nem kellett volna :D

2020. jún. 6. 17:18
 18/18 anonim ***** válasza:
29%

A pi,csabarátnők lebeszélték, ennyi.

Pufika nyuszika meg tombol, ehhehhe

2020. jún. 10. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!