Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó egzisztenciával rendelkező Nőt miért nehéz találni?
Vállalkozó vagyok, hét számjegyű összeget keresek.
Döbbenten tapasztalom hogy a nők többsége még havi 400-500 ezret se tud összerakni.
Ismerettségi körben is 90%-ban ez a helyzet, 1-2 ember belenyúlt a tutiba, a többiek barátnője/felesége egy reklámszatyorral ment hozzájuk.
Nyilván ezzel együtt lehet élni, de ennek mi az oka?
Előző, azért ez nem ilyen fekete-fehér. Jó, legyen diploma. Legyen lakás, autó /bár ez azért nagyon sok 30 évesnek nincs/.
Viszont hozhat a sors olyan helyzetet ami akár átmenetileg, akár tartósan, kibillentheti ebből az anyagi helyzetből.
PL. nekem szépen alakult a karrierem. Mindaddig, amíg nem jött egy olyan betegség ami aztán rendesen megváltoztatta ezt a helyzetet. Most is dolgozok, átlagbérrel,a tanulmányaimat viszont félbe kellett hagynom.
Mondhatnám,hogy egyedi eset vagyok, de bármi közbejöhet, tehát az alaphelyzetet csak az adott időszakban tudod nézni.
Induljunk ki csak most, a vírusból. Hány vállalkozó került padlóra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!