Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó egzisztenciával rendelkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó egzisztenciával rendelkező Nőt miért nehéz találni?

Figyelt kérdés

Vállalkozó vagyok, hét számjegyű összeget keresek.

Döbbenten tapasztalom hogy a nők többsége még havi 400-500 ezret se tud összerakni.

Ismerettségi körben is 90%-ban ez a helyzet, 1-2 ember belenyúlt a tutiba, a többiek barátnője/felesége egy reklámszatyorral ment hozzájuk.

Nyilván ezzel együtt lehet élni, de ennek mi az oka?

2020. jún. 3. 22:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%
Mert már férjnél vagyunk.
2020. jún. 3. 23:01
 12/33 anonim ***** válasza:
91%

Napi provokátor megérkezett.

(vagy napi retardált)

2020. jún. 3. 23:11
 13/33 anonim ***** válasza:
56%
Jogászból és ügyvédből is van nő aki jól keres. Bár egyikkel sem jönnék össze valószínűleg. Jogász nőm már volt, nem ajánlom. Fodrászok közül szokott még jól kereső nő lenni. Nyilván minden területen vannak jól keresők és közöttük akad nő is. Az viszont, hogy hétköznap sok drága márkás kocsit vezető nőt lehet látni általában nem azért van, mert ő keres jól, vagyis de. Jól keresett jól kereső palit magának.
2020. jún. 3. 23:24
 14/33 anonim ***** válasza:
90%

A patriarchális társadalom az oka.

A női munkák rosszul fizetettek.

Ha hívsz egy burkolót, 6 E/óra, de ha hívsz egy bébiszittert, 1200/óra.

Én közalkalmazott voltam 9 évig, az én fizetésem nem nőtt 9 évig, pedig többször is kértem emelést, ugyanolyan végzettségű, ugyanolyan feladatot ugyanolyan szinten ellátó férfi kollegám fizetése a duplájára nőtt.

2020. jún. 4. 02:19
 15/33 anonim ***** válasza:
93%
Minek keresel magsd mellé gazdag csajt? Komolyan ez a legfontosabb szempont?😀
2020. jún. 4. 05:32
 16/33 anonim ***** válasza:
25%

Létező történet , vegyük ugy hogy nem rólam szól hiába írom egyes szám első személyben.

Megjegyezném hogy igaz, ha valaki ennyit keres feltehetőleg nem érdekli a nő fizetése.

De. Hányszor kapja meg az ember hogy a nő szeretne külön kasszát mert ő mindennek akarja állni a felét. Mikor osszeszedjuk mi a fele akkor hapognak, szemét bunkók leszünk. Nem én kértem, ő akarta. Elmondtam, hibás vagyok.

Mellesleg, hozzáteszem jobb ha a nő sem szegény. Egyszerűen nem tud mit kezdeni a helyzettel, meghallgatom hogy de az egyetlen barátnője 24 milliós mercedest kapott, és ezerszer meghallgattam hogy milyen sz.rrago vagyok mert a gyerekekkel Görögországban voltunk nyaralni mert éppen házat építünk a gyerekeknek amit kiadunk, mert ha véletlenül meghalok akkor folyamatos biztos bevétel lesz, mert a feleségem nem dolgozik, és nem fogja tudni fenntartani a gyerekeket és saját magát.

De ezt nem mondhatom el mert akkor lenezem őt hogy nem érti.

Egy jól kereső nőnél ilyen probléma nincs, illetve tudja a pénz értékét mert megdolgozott érte, nem a vidéki diszkóban rázta a segget majd belecsoppent a jóba es azt hiszi hogy ennyi az élet.

2020. jún. 4. 07:32
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Attól,hogy hétszámjegyű a havi bevételed még nem jelenti azt -bár nem is zárja ki-,hogy ehhez pozitív,tanult, magasan kvalifikált személyiség is tartozik.

Nekem is vannak ilyen ismerőseim, pl. építési vállalkozók, akiknek kb 8 osztálya van, esetleg szakmunkásképzője. Nem nézem le Őket, dehogy, sőt..értékelem,hogy dolgoznak , ideáig eljutnak. DE: az a nő aki ennyit keres értelmisége,esetleg vezető beosztású, vagy felelős pozícióban van.

Ő viszont hasonló társat keres.

2020. jún. 4. 08:51
 18/33 Sunshinedoll ***** válasza:
91%
F-szt keresel te annyit. Akkor nem itt lennél, hanem valami nőt ebédeltetnél egy menő étteremben és az ismerősi köröd sem ebből a kategóriából állna. Ha valóban ennyi pénzed lenne, nem érdekelne, mennyit keres egy nő :D
2020. jún. 4. 10:14
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Miazhogy nehéz? Tinderen minden nő gazdag,három diplomás világutazó model.
2020. jún. 4. 10:26
 20/33 anonim ***** válasza:
93%

Ismerek pár gazdag nőt, egy példa.

Gazdag család sarja örököl egy 100 millás rózsadombi házat. Beköltözik a férjével, majd mivel neki nincs munkája, megvetet 2 lakást hitelre a férjével befektetés gyanánt, hogy kiadják. A férje fizetése elmegy a 300 nmes ház fenntartására, ezért a kapcsolat alatt 1x sem nyaraltak. Persze még le is babázik a nő 2x, hogy bebiztosítsa magát. Ha elválnak, a nő marad a 300 nmes lakásban, a pasi meg mehet a 2 lakása egyikébe és fizetheti a hitelt vagy ha a másikból elmegy az albérlő, akkor 2 lakáshitelt fizethet. Nem minden arany, ami fénylik. Aki ilyen gazdagságban nő fel, az is ugyanúgy lehúzza a férfit anyagilag. Szóval kereshetsz te gazdag nőt, de az sokkal nagyobb értékben fog téged lehúzni (lásd 2 lakáshitel) , mint egy szegényebb (max nyaralás árával).

Mondom ezt nőként.

2020. jún. 4. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!