Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó egzisztenciával rendelkező Nőt miért nehéz találni?
Vállalkozó vagyok, hét számjegyű összeget keresek.
Döbbenten tapasztalom hogy a nők többsége még havi 400-500 ezret se tud összerakni.
Ismerettségi körben is 90%-ban ez a helyzet, 1-2 ember belenyúlt a tutiba, a többiek barátnője/felesége egy reklámszatyorral ment hozzájuk.
Nyilván ezzel együtt lehet élni, de ennek mi az oka?
Napi provokátor megérkezett.
(vagy napi retardált)
A patriarchális társadalom az oka.
A női munkák rosszul fizetettek.
Ha hívsz egy burkolót, 6 E/óra, de ha hívsz egy bébiszittert, 1200/óra.
Én közalkalmazott voltam 9 évig, az én fizetésem nem nőtt 9 évig, pedig többször is kértem emelést, ugyanolyan végzettségű, ugyanolyan feladatot ugyanolyan szinten ellátó férfi kollegám fizetése a duplájára nőtt.
Létező történet , vegyük ugy hogy nem rólam szól hiába írom egyes szám első személyben.
Megjegyezném hogy igaz, ha valaki ennyit keres feltehetőleg nem érdekli a nő fizetése.
De. Hányszor kapja meg az ember hogy a nő szeretne külön kasszát mert ő mindennek akarja állni a felét. Mikor osszeszedjuk mi a fele akkor hapognak, szemét bunkók leszünk. Nem én kértem, ő akarta. Elmondtam, hibás vagyok.
Mellesleg, hozzáteszem jobb ha a nő sem szegény. Egyszerűen nem tud mit kezdeni a helyzettel, meghallgatom hogy de az egyetlen barátnője 24 milliós mercedest kapott, és ezerszer meghallgattam hogy milyen sz.rrago vagyok mert a gyerekekkel Görögországban voltunk nyaralni mert éppen házat építünk a gyerekeknek amit kiadunk, mert ha véletlenül meghalok akkor folyamatos biztos bevétel lesz, mert a feleségem nem dolgozik, és nem fogja tudni fenntartani a gyerekeket és saját magát.
De ezt nem mondhatom el mert akkor lenezem őt hogy nem érti.
Egy jól kereső nőnél ilyen probléma nincs, illetve tudja a pénz értékét mert megdolgozott érte, nem a vidéki diszkóban rázta a segget majd belecsoppent a jóba es azt hiszi hogy ennyi az élet.
Attól,hogy hétszámjegyű a havi bevételed még nem jelenti azt -bár nem is zárja ki-,hogy ehhez pozitív,tanult, magasan kvalifikált személyiség is tartozik.
Nekem is vannak ilyen ismerőseim, pl. építési vállalkozók, akiknek kb 8 osztálya van, esetleg szakmunkásképzője. Nem nézem le Őket, dehogy, sőt..értékelem,hogy dolgoznak , ideáig eljutnak. DE: az a nő aki ennyit keres értelmisége,esetleg vezető beosztású, vagy felelős pozícióban van.
Ő viszont hasonló társat keres.
Ismerek pár gazdag nőt, egy példa.
Gazdag család sarja örököl egy 100 millás rózsadombi házat. Beköltözik a férjével, majd mivel neki nincs munkája, megvetet 2 lakást hitelre a férjével befektetés gyanánt, hogy kiadják. A férje fizetése elmegy a 300 nmes ház fenntartására, ezért a kapcsolat alatt 1x sem nyaraltak. Persze még le is babázik a nő 2x, hogy bebiztosítsa magát. Ha elválnak, a nő marad a 300 nmes lakásban, a pasi meg mehet a 2 lakása egyikébe és fizetheti a hitelt vagy ha a másikból elmegy az albérlő, akkor 2 lakáshitelt fizethet. Nem minden arany, ami fénylik. Aki ilyen gazdagságban nő fel, az is ugyanúgy lehúzza a férfit anyagilag. Szóval kereshetsz te gazdag nőt, de az sokkal nagyobb értékben fog téged lehúzni (lásd 2 lakáshitel) , mint egy szegényebb (max nyaralás árával).
Mondom ezt nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!