Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó egzisztenciával rendelkező Nőt miért nehéz találni?
Vállalkozó vagyok, hét számjegyű összeget keresek.
Döbbenten tapasztalom hogy a nők többsége még havi 400-500 ezret se tud összerakni.
Ismerettségi körben is 90%-ban ez a helyzet, 1-2 ember belenyúlt a tutiba, a többiek barátnője/felesége egy reklámszatyorral ment hozzájuk.
Nyilván ezzel együtt lehet élni, de ennek mi az oka?
20: Én ott akadtam el, hogy milyen 300 nm-es házról van szó.
100 millás ház a Rózsadombon lenne 300 nm? Tehát szerinted 330 000 Ft 1 nm a Rózsadombon? Elmondom, Kispesten nincs annyiért, de még Soroksáron se nagyon. Kb. 75-80 nm-es lakás lehet a rózsadombi kégli, és 20-30 000 Ft a fenntartása.
Kinek a milyen egész fizetése megy el rá?...
És ha elmegy rá, hogyan lesz hitelképes?...
23-as!
20-as vagyok. Akkor elmondom egyszerűbben.
Adott Julcsika, aki örökölt a szüleitől egy 300 nmes rózsadombi házat. Apuci a vállalkozását is elindította, ami csődbe ment. Julcsi talált magának egy pasit, Jancsit aki egész jól keres. Összeházasodtak, Julcsi gyorsan leszült, hogy ne kelljen dolgoznia. Jancsival felvetetett 2 lakáshitelt, amit kiadtak. Ha elválnak, akkor Jancsi nyakán marad 2 lakáshitel, amit már nem fog tudni fizetni, mert nem az albérlő lakik majd az egyikben, hanem ő + fizetheti a gyerektartást is. Julcsika meg szépen éli tovább az életet a 300 nmes házában, gyerektartással + a 2 lakás árának a felével, merthát hiába Jancsi nevén vannak, az ugye feleződik a házasság miatt. Úgyhogy Jancsi jól be fogja sz*pni, mert fizethet mindent válás után, 1 fillérje sem fog maradni.
Így már érthető? :D
24: Igen, értem, de akkor nem 100 millás a ház, hanem 400.
Kérdés:
2 hitelt mire vesznek fel, jelzálogra vagy jövedelemre?
1. Ellenvetés: Én nem hiszem, hogy férjként vagy feleségként (nő vagyok, de mind1) vállalnám a 300 nm-es ház fenntartását egyedül, mellette egy nő és 2 gyerek eltartását, és mellette 2 hitelt.
Még talán felesben sem vállalnám a ház fenntartását, hiszen ketten élünk benne. 40 nm esetén sem.
300 nm pedig ha meghaladja az erőmet, szóba sem jön.
Ha nekem nincsen igényem 300 nm-es kecóra, akkor nem fogok benne lakni.
az nem úgy megy, hogy valaki csettint: költözz, tartsd fenn.
hát ez azért több, mint pofátlanság.
300 nm-es házat nem kell belakni, ha nincs rá szükség, el lehet adni, és venni 60 nm-est, ami kell, a többit befektetni.
2. Ez a kiadás, amit felsoroltál, alsó hangon 1-1,5 M-s fizetés, tehát nem lehet akkor olyan szegény, aki ebbe belemegy.
3. Váláskor a hitelterhek is feleződnek, nem csak a tulajdon.
4. A tulajdon sem úgy feleződik, hogy két fél lakás, hanem 1-1.
Szóval teljesen irreális sztorit találtál ki.
Kedves vállalkozó elvtárs.
Nagyon hülyén naív vagy, ha csak most jössz rá, hogy egy fiatal csinos nőnek - amilyet te akarsz - nincsen rá szüksége, hogy sok pénzt keressen. Nem elvárás a férfiak 99,9%-a részéről.
Welcome to the real world.
Na jó, akkor erre válaszolok.
Bár nekem is erősen kamu kérdésnek tűnik...aki ilyen jól keres az nem gyakorin nyíg, hogy hol vannak a pénzes csajok...
De azért mégis van értelme ezen gondolkozni.
Szerintem az a jó,ha kijelöl az ember egy határt, amin nem változtat. Egy minimum elvárást az anyagiak terén is, amiből nem lehet engedni.
Nem kell, hogy ugyanannyi legyen a két fél fizetése fillére pontosan, de azért 30 felett szerintem jogos elvárás, hogy egy lakás+kocsi meglegyen (nem Rózsadomb, nem merci...stb) Meg legyen egy valamilyen piacképes diplomája, nem büfészakos, és valami karriert fel tudjon mutatni, azért ez nem sok, rengeteg nő megfelel ezeknek az elvárásoknak.
Írják itt többen, hogy nem számít a pénz...persze, hogy nem számít nekem sem, ha csak dugni akarok valakivel, de ha komolyabbról van szó, akkor nyílván nem elég, ha csak a két szép szeme van a kis hölgynek.
Aki milliárdos annak tényleg nem számít, meg a szegényeknek sem, pont az ilyen nem gazdag, de jól kereső felső középosztálybelieknek szokott ebből probléma lenni.
Ha mégis komoly a kérdés, akkor azt tanácsolnám a kérdezőnek, hogy adjon a nőnek munkát a saját vállalkozásában. Egyik pénzes ismerősöm is ezt csinálta, azóta házasok, már családi vállalkozásban üzemelnek, a csaj olyan jól belejött, hogy a pasi azt mondja, a teljes bevétel felét ő keresimeg, nagyon harmónikus boldog kapcsolat az övék.
Meg lehet azt, hogy ilyen internetes társkeresőn beállítani, hogy diplomás nőkkel szeretne ismerkedni, állítólag lehet ilyet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!