Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne így megoldani az együtt alvást?
Tavkapcsolatban élünk, a párom szokott nálam aludni, de most nemtud hozzám eljonni a hosszúhétvégére, ezért azt akarja hogy most én menjek el hozzá.
Nem szeretek nála lenni mert egy nagyon pici lakásban lakik a nővérével. Nővérének egy nagy kanapéágya van, páromnak meg egy kicsi egyszemélyes ágya. Nővére a hétvégére elutazik a szüleikhez, így a miénk lehetne a lakás, és a csaj azt mondta hogy aludhatunk az ő szobájába az ágyában, mert ott elférünk rendesen, míg a kis egyszemélyes ágyon nem férünk el.
A bajom az, hogy nem akarok más ágyába aludni, viszont a párom ezt nem érti meg, mert hogy ő úgyis lecseréli az ágyneműt meg stb stb, de akkorse akarom így....
Leírtuk a megoldást.
Ne aludj ott, mert nem akarsz. Ennyire egyszerű. Minden más választ elutasítottál, de van egy olyan megérzésem, hogy ezt már direkt csinálod.
Már ittvagyok, és megvan a megoldás is.
Egyébként azóta nem alszok más ágyába, amióta egy szállodába bőrre húzódó vírust kaptam el.
Viszont látásra!
Ahahahahahaha milyen kis pattogos a kerdezo! Sirok...
A pasid agyaba sem mersz befekudni?
Onnan tudom hogy nincs bőrt fertőző vírusa, hogy látom a bőrén hogy nincsenek rajta a pöttyök például, nagyokos...
A tesójával meg sose talizok, honnan tudjam milyen baja van..
Kérdező még mindig ostoba/provokátor, hiszen kikerülte a kérdésre a választ:
"És miért feltételezi, hogy a nővérének van ilyen és elhallgatják előle?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!