Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne így megoldani az együtt alvást?
Tavkapcsolatban élünk, a párom szokott nálam aludni, de most nemtud hozzám eljonni a hosszúhétvégére, ezért azt akarja hogy most én menjek el hozzá.
Nem szeretek nála lenni mert egy nagyon pici lakásban lakik a nővérével. Nővérének egy nagy kanapéágya van, páromnak meg egy kicsi egyszemélyes ágya. Nővére a hétvégére elutazik a szüleikhez, így a miénk lehetne a lakás, és a csaj azt mondta hogy aludhatunk az ő szobájába az ágyában, mert ott elférünk rendesen, míg a kis egyszemélyes ágyon nem férünk el.
A bajom az, hogy nem akarok más ágyába aludni, viszont a párom ezt nem érti meg, mert hogy ő úgyis lecseréli az ágyneműt meg stb stb, de akkorse akarom így....
#3 egyszer aludtunk már együtt nála az ágyába, és reggel fél órán át nyőgött hogy minden porcikája fáj. (nekem nemkevésbé)
Szex amúgyse lenne, mert napok óta fáj alul a hasam.
Akkor szenvedj ha nem tetszik egyik megoldás se:D. Most mit lehet erre mondani? Vagy vegyetek ki egy szobát valahol, vagy bírd ki a nővére ágyában. Megjegyzem 1-2 éjszaka kibírható, de látom annyira nem érdekel a párod hogy ezt a kis kellemetlenséget kibírd...
Vagy aludjatok egy matracon a földön.
Okés szóval számodra nincs megoldás. Meg se kérdem, miért nem nálad alszotok.
Hát akkor mindenki maradjon otthon egyedül. Végülis más megoldást nem hagysz.
És ha elmentek nyaralni akkor a karnison függve alszol vagy mi?
Nagyon sok helyen megfordultam már nyaralás, kirándulás alkalmából, sőt nyilván szex is van/volt, pedig gondolom nem mi aludtunk először abban az ágyban.
Különben vegyetek ki valahol szobát, hátha az kevésbé frusztrál téged.
Engem meg görcs esetén pont az együttlét "gyógyít meg", immáron 20 éve. De persze ezt a részét te tudod, te ismered magad.
"Szex amúgyse lenne, mert napok óta fáj alul a hasam."
Szegény párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!