Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve vagyunk együtt a párommal, mostanában sokat veszekedünk. De ha ki békülésről van szó mindig én kezdeményezek . Hogyan tudnám megoldani hogy ő kezdeményezzen ne mindig én?
Szinte mindig így van ha van valami probléma akkor én megyek hozzá, hogy ne haragudjon , en írok neki Mindig messengeren is .
Nagyon ritka ha ő keres,
Persze -beszéltünk már erről hogy ez nekem probléma, mivel hiányolom hogy ő kezdeményezzen de neki a válasza az volt hogy ez egy jó dolog,neki jól esik ...
Na ja nekem is jól esne nagyon sokszor .
Szóval mit tegyek hanyagoljam mert amúgy egy nap 100x maximum írok neki és az sem egy jó dolog
Es sokszor élni nem hagyom amúgy..
Lehet már az agyára mentem ?
Ha így folytatom el veszítem?
De én nagyon szeretem és ezért kérdezem hogy inkább hanyagoljam kicsit ne írjak egyfolytában neki ?
De akkor mit tegyek ?
Én választ kertem és segítséget...
Igen , igazad van .
De nehéz mert nem bírom megalni hogy ne írjak neki ..
Ha sokszor nem válaszol akkor már egyből rosszra gondolok hogy bizony ő most mással van épp megcsal.
De eleve úgy jöttünk össze hogy közben neki volt egy felesege..
Csak a nő is megcsalta és így jött velem össze.
Nagyon nehéz így mindennap így feküdni és kelni hogy felek hogy mással van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!