A sims 3-ban megoldható valahogy az, hogy egy másik sim kezdeményezzen, flörtöljön, vagy kérje meg az "én" simemet, hogy járjanak együtt?
Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten, de nem találtam semmit.2019. ápr. 25. 22:50
1/4 anonim válasza:
Sims 4-ben ez az MC Command Centre moddal lehetséges. Mármint magától itt sem fog flörtölni, de ugyanúgy kiadhatod a parancsot, mintha a háztartásban lenne. Elvileg a Sims 3-hoz is csináltak ilyen modot, NRaas névvel. De nem tudom, hogy itt is lehetséges-e az, amit te keresel, úgyhogy üsd be és nézz róla videót.
2/4 anonim válasza:
if zene="TUCTUCTUCTUC" {
úgytenniminthatudnék('tánc');
else {
fogyaszt('drog');
}
}
3/4 anonim válasza:
2-es vagyok, bocsi, ez egy troll kérdésre akart menni, nem tudom, mit keres itt :D
4/4 anonim válasza:
Nekem volt már olyan hogy iskolában a símen megismert egy csinos fiút, nagykorukig barátok maradtak aztán felnőtt korukban jött nekem egy olyan kérés hogy *név* megkérte az egyik simed kezét: *név*
Elfogadod a felkérést? Igen Nem . Elfogadtam és összeházasodtak szóval Igen, lehetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!