Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek olyan pasikról akik nem mennek bele vitákban, inkább hagyják, hogy a másiknak legyen igaza?
Tudjuk, hogy a vélemény eltérések gyakran verbális de akár fizikai agresszióhoz is vezethetnek férfiak esetén.
Ezt szem előtt tartva mit gondoltok arról, ha egy pasi amint érzi, hogy a másik fél nagyon igyekszik az igazát bizonyítani, akkor még ha meggyőződése is, hogy neki van igaza, mégis igazat ad a másik félnek, mintegy megelőzve egy felesleges vitát, veszekedést, de akár azt is, hogy verbális vagy fizikai agresszióhoz vezessen a véleményeltérés?
#11 vagyok, bocsi, valóban rosszul értelmeztem a kérdést.
Volt már exem, aki szívesen balhézott bárkivel, különösebb indok se kellett neki hozzá. Ha meg még valamit ki is tudott találni (pl egy srác megkörnyékezett szórakozóhelyen, miközben az exem a közelben sem volt, nem tudhatta, hogy foglalt vagyok), akkor aztán főleg. Nem véletlenül exem.
A #12 válaszoló erre vonatkozó bekezdésével maximálisan egyetértek: szituációtól függően ha azt látja, hogy felesleges belemennie az egészbe, akkor inkább hagyja rá az agresszorra, semmi értelme lesüllyednie az ő szintjére. De ha valami olyan dologról van szó, aminek igenis van súlya, van értelme, akkor álljon ki magáért. Persze ha mondjuk az utcán megtámad minket 10 kanC*, akkor nem sokat tud tenni a védelmünk érdekében, de akkor is azért becsülendő, ha nem az az első reakciója, hogy engem élő pajzsként használva elmenekül. A #21-es válaszában leírt szituáció nonsense, nő vagyok, soha az életben nem vártam el, sőt, ki is kértem magamnak, ha egy pasi ennyi bizalmat sem szavaz meg nekem, hanem mintha kábé a területére merészkedne egy illetéktelen behatoló, úgy rontana neki az esetleges érdeklődőnek.
"Tudjuk, hogy a vélemény eltérések gyakran verbális de akár fizikai agresszióhoz is vezethetnek férfiak esetén."
Primitív, agresszív prolik esetén esetleg, nem férfiak esetén.
Nyilván vannak fokozatok, az sem normális, aki jelenetet rendez amiatt, hogy rálépett valaki a lábára a fullra tömött buszon, de az sem, aki szó nélkül hagy minden megaláztatást. Értelmes ember fel tudja mérni a helyzetet és a lehetőségeihez mérten tud cselekedni. Nem várja senki, hogy egyedül rendezz le egy kötekedő, 15 fős c. családot, de ha egy minimális nézeteltérés megbeszélésére sem vagy képes még egy haverral vagy családtaggal sem, akiről tudod, hogy nem valami őrjöngő, késelő állat, akkor minden nő kis puncinak fog nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!