Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg defektes az ízlésem, ha pasikról van szó? Lányok véleményére lennék kíváncsi.19L
Nemrég elkezdtem ismerkedni egy fiúval. Nagyon megfogott a pozitív a kisugárzása, pontosan nem is tudom leírni, az, hogy mindenkiben a jót keresi és mindenkivel kedves. Emellett értelmes is és nagyon sokat nevettünk a randik során. Eddig háromszor találkoztunk, legutóbb már csók is elcsattant.
Tegnap boldogan újságoltam el barátnőmnek, hogy milyen cuki pasival hozott össze a sors, mutattam is róla pár képet. Ő ekkor azt mondta, hogy elég csúnya a srác és sokkal jobbat is találnék nála. Rosszul esett, hogy ezt mondta, igaz fiatalabbnak néz ki a koránál, de ápolt, igényes és szerintem nem csúnya. Viszont elbizonytalanodtam és azóta azon agyalok, hogy lehet igaza van barátnőmnek. Nem szeretnék a srác képeivel visszaélni, de nagyon érdekelne pár lány véleménye, hogy ők női szemmel mit mondanak. Ezért aki ír privátot, annak elküldenék egy képet róla.
Hát te nem vagy normális bszki
Inkább hallgatsz az irigy semmirekellő barátnődre sőt hagyod magadat megvezetni miközben az érzéseid teljesen mást mondanak?
Szerintem tegyél jót azzal a gyerekkel és fejezzétek be az egészet!
Látszik, hogy agyilag éretlen, befolyásolható kislány vagy!!
Felvilágosítalak: a szépség RELATÍV!! Mindenkinek más tetszik, más az ízlése.
Tehát, attól, hogy neked valami szép, attól még másnak lehet csúnya, mind a kettőtöknek igaza van, de most levetítve a példádra, a srác kivel is van valójában?
A barátnőd előtt áradoztál róla, hogy ő így, ő úgy...stb. minden pozitív..
Aztán jött a "barátnő" és máris megváltozott a véleményed róla.
Kicsit nevetséges vagy szerintem. Most kinek akarsz megfelelni: magadnak, vagy annak a csajnak?
Miért befolyásol téged ennyire a csaj véleménye? Ha eddig neked jó volt a srác, most miért nem jó?
Nem az a lényeg, hogy kinek tetszik, vagy nem, a lényeg, hogy NEKED TETSZEN!
Ha te pedig mások véleménye után alakítod ki a saját "egyéni" véleményedet és döntésedet, akkor látszik, hogy nincs is egyéniséged és birka módjára befolyásolható vagy.
Igazatok lehet. Csak nagyon tapasztalatlan vagyok pasizás terén, ezért aggódok. A lány a legjobb barátnőm gyerekkorunk óta, mindent őszintén meg szoktunk beszélni és fontos a véleménye.
De végül is ha nekem tetszik, akkor mindegy lehet. :)
Minden esetre elég defektes az ízlésed, ha barátnőkről van szó. Sosem mondanék ilyet a barátnőm párjára. Ha mindenképp őszinte akarok lenni, akkor ilyenkor azt mondom: Nekem nem az esetem.
Nem tudom, hogy melyikőtök a furább...
A legjobb barátnőm, akivel mindent őszintén meg szoktunk beszélni. Én is megmondtam neki, amikor egy olyan pasival volt együtt, aki mindenkivel nagyon bunkó és durva volt. De az igaz, hogy a külsejüket soha nem kritizáltam.
Nem tudom miért mondta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!