Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg defektes az ízlésem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsaa824 kérdése:

Tényleg defektes az ízlésem, ha pasikról van szó? Lányok véleményére lennék kíváncsi.19L

Figyelt kérdés

Nemrég elkezdtem ismerkedni egy fiúval. Nagyon megfogott a pozitív a kisugárzása, pontosan nem is tudom leírni, az, hogy mindenkiben a jót keresi és mindenkivel kedves. Emellett értelmes is és nagyon sokat nevettünk a randik során. Eddig háromszor találkoztunk, legutóbb már csók is elcsattant.

Tegnap boldogan újságoltam el barátnőmnek, hogy milyen cuki pasival hozott össze a sors, mutattam is róla pár képet. Ő ekkor azt mondta, hogy elég csúnya a srác és sokkal jobbat is találnék nála. Rosszul esett, hogy ezt mondta, igaz fiatalabbnak néz ki a koránál, de ápolt, igényes és szerintem nem csúnya. Viszont elbizonytalanodtam és azóta azon agyalok, hogy lehet igaza van barátnőmnek. Nem szeretnék a srác képeivel visszaélni, de nagyon érdekelne pár lány véleménye, hogy ők női szemmel mit mondanak. Ezért aki ír privátot, annak elküldenék egy képet róla.

2016. nov. 27. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A hiba benned van, nem más lányokban vagy a fiúkban. Ha téged érdekel, hogy mások mit gondolnak róla. Ilyen szinten alá helyezed a kapcsolatod a fiúval.
2016. nov. 27. 21:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is megmondtam a húgomnak, hogy a pasija alacsony, szőrös és vézna, de attól még ugyanolyan szerelmesen néz rá.

Nekünk soha nem tetszett ugyanaz. És nyilván mielőtt megmutatta a pasit, tudta, hogy a mellkasszőr pl totál kiakaszt.

2016. nov. 27. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:

A barátnőd akar járni vele vagy te?

Miért foglalkozol mások véleményével?

Ne legyél ennyire naiv!

2016. nov. 27. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Velem is pont ugyanez van!

Eléggé válogatós vagyok a fiúk terén de nemrég megismertem egy srácot akinek a személyisége nagyon megfogott. Barátnőim kérték, hogy mutassak róla képet és semelyik barátnőmnek se tetszett ami nagyon meglepő volt számomra mert én egy iszonyat helyes fiút látok benne.

Apukám azt mondta, hogy ezer srácnak tetszem, miért nem keresek más fiút, mert sokkal jobbat is találhatnék...

Eléggé elszomorító pláne úgy, hogy nekem ez a srac nagyon ígéretesnek tűnik

2016. nov. 27. 21:42
 15/15 A kérdező kommentje:

Végre egy sorstárs. :)) Biztos nem vagyunk normálisak, ebben mindenki egyetért. :))

Egyébként köszönöm mindenkinek a válaszokat, sokat segítettek, hogy tisztán lássak, még ha páran kicsit bántóan is írtak.

2016. nov. 27. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!