Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed az olyan pasikról?
Huszonévesen szerintem (nekem legalábbis) nem okozna problémát,ha a férfi akivel ismerkedem az szűz. Harminc evesen azért mar kicsit más... Az már a középső korhatárt súrolja egy ember életében. Akkor már valóban ha nincs más...
Bár nem hiszem,hogy ha magán és a stílusán,életvitelén nem valtoztat akkor bármi is valtozik. Prosti ide vagy oda,attól nem lesz más ember. Csak kevesebb lesz a pénze. Ha pedig mindig csak ebben leli meg a nővel való kapcsolatot akkor jóval kevesebb lesz a pénze.
Az a véleményem, hogy nem tudják, hogy "hol a helyük". Nincsen reális énképük, de az igényeik azok nagyok. A legtöbben 10/10-es barátnőt szeretnének, miközben nem sokat tudnak felmutatni.
És mielőtt valaki lepontozna engem, én is férfi vagyok és nekem is magasok az igényeim ÉS van rajtam egy 30 kg súlyfelesleg, de legalább tisztában vagyok vele, hogy így nem fogok labdába rúgni, szóval nem is picsogok. :D Annyira azért nem érzem reménytelennek magamat, hogy elmenjek örömlányhoz szűzoltásra, előbb fogok erőt venni magamon és változtatni az életmódomon, aki meg sem próbálja az életmód váltást, arról határozottan nincsen jó véleményem. 21F
Lucidious, mit kéne felmutatni? Havi 1+ millió nettó, intelligencia, műveltség, ambíció, egészséges életmód, sok hobbi. Én ezeket tudom.
Mégis csak az aranyásókat és a nem épp 10/10-es nőket vonzom.
Ez nem felmutatás kérdése, hanem végső soron a genetikáé. Lehet, hogy a kérdésben említett pasi egy olyan "márvány", amelyből egy jó szobrász (fodrász, stylist...) ki tud "faragni" egy Dávid király szobrot.
De az is lehet, hogy egyszerűen rossz géneket örökölt. Abban az esetben viszont baromi sok munka, még több szerencse, számolatlan elutasítás és talán, hangsúlyozom: talán össze fog jönni neki egy nő. Ez hihetetlen elszántságot feltételez, és bizony a többszázadik, többezredik elutasítás után a lelkileg legstabilabb ember is elkezd gondolkodni, hogy valami itt mégsem jó...
melyikről mi.
aki hozzám hasonlóan szűz de önszántából azt megértem. sőt tisztelem.
meg aki rossz genetikájú azt is.
Loser guy w/ iPhone, a kérdés az "olyan pasikról" (túlsúlyos, 4 fal között élők, rossz stílussal) szól. Ehhez még visszatérek később.
A párkeresés úgy működik, hogy mérlegeli magát az ember (tudatosan vagy tudatalatt) és az alá a mérce alá nem adja. Ha valaki megüti azt a mércét, akkor onnantól már szóba jöhet nála valaki.
Szóval amíg valaki nem mutat fel valamit ( jó test, pénz, humor, stb ... ) addig olyan alacsony lesz a mércéje, hogy nem sok embernél fog labdába rúgni.
Mindenki azt nézi egy kapcsolatban, hogy mi az, amit a másik nyújtani tud neki. Ha azt tudják nyújtani egymásnak, amire a másiknak szüksége van, akkor az a kapcsolat többé-kevésbé működni fog.
Szóval az "olyan pasiknak" fel kell mutatni valamit, hogy megüssék mások mércéjét.
Az meg mind szép és jó, hogy ha elérted azokat a dolgokat, amiket felsoroltál, de ha ezek után sem sikerül egy normális nőt találni, akkor ott van még valami baj és nem a szerencse hiányzik.
Azt írod, hogy csak az aranyásókat vonzod. Gondolom nem te kezded az ismerkedést, hanem ők találnak meg. Kereshetsz akár 10 millió feletti nettót, akkor is csak a "Feleségek Luxuskivitelben" c. műsorban szereplő nőkhöz hasonló nőket fogsz találni. Ha pedig te kezded az ismerkedést és csak aranyásókba botlasz, akkor meg te csinálsz valamit nagyon rosszul és nem a szerencse hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!