Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet értelmezni a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet értelmezni a női gondolkodást, érzelmeket?

Figyelt kérdés

30+ évesen sem sikerült felfognom mi értelme van a nők reakcióinak, cselekedeteinek. Esetleg sikerült ez valakinek?

Nők is írhatnak, ha nekik sikerült megfejteniük saját agyuk működését, hogy mi miért van?

2020. máj. 20. 23:52
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
18%
#9: Ez így van, ösztönlényeket nem logikával, hanem ösztönös viselkedéssel tudsz megfogni.
2020. máj. 21. 00:43
 12/42 anonim ***** válasza:
86%
Nincs fix recept, mert nem egyforma minden nő. Ettől függetlenül, én sosem értettem az ilyen nem értem a nőket/férfiakat dolgot. Ha valaki nem érti az egyik nemet, akkor egyszerűen nem túl logikus az illető vagy nem figyelte még meg a másikat. A legtöbb ember nagy vonalakban kifejezetten egyszerű. Pontosan mit nem értesz?
2020. máj. 21. 01:22
 13/42 anonim ***** válasza:
31%

Íme, a megoldás:

[link]

A másik:

[link]

2020. máj. 21. 01:44
 14/42 anonim ***** válasza:
94%

Én azokat nem értem akik ilyen mértékben általánosítanak. Nekem soha nem volt bajom azzal hogy megértsem a "nőket" vagy a "férfiakat". Ha egy egy személyt nem értek hát vagy ráhagyom vagy ha nagyon nem tudom követni hát elkerülöm.

Én se igazán értem azokat akik bármit (is) megtesznek a párjuknak ha megcsalják őket akkor is térden csúszva könyörögnek csak egyedül ne kelljen maradniuk öt percre. Vagy azokat akik nem szeretik az állatokat. Nem értem azokat akik csak azért rúgnak bele a gyengébbe mert ők ettől erősnek érzik magukat. Nem értem azokat akik sírnak hogy xar az élet de nem tesznek semmit. Nagyon sok embert nem értek. De az összes csoportba tartozik nő és férfi is. A barátaim között is van mindkét nemből.

Ha neked minden nő egyformán rejtély akkor szerintem te mész rossz irányba az autópályán.

2020. máj. 21. 07:24
 15/42 anonim ***** válasza:
25%
Nem sikerült, mi el vagyunk foglalva a férfi agy megfejtésével...😀
2020. máj. 21. 07:31
 16/42 anonim ***** válasza:
23%
"Ne akard megérteni a nőket! A nők értik egymást, és utálják is egymást."
2020. máj. 21. 08:04
 17/42 anonim ***** válasza:
12%
Jujj de igaza van a 16-nak. Nem tudom honnan idézte, egy nőtől?
2020. máj. 21. 08:09
 18/42 anonim ***** válasza:
44%

A pszichológia egyik alaptétele, hogy az emberek (nők és férfiak is) döntéseikben, viselkedésükben nem mindig racionálisak, sokszor kimondottan ellentmondásosak. Mindenki irracionális valamilyen mértékben. A különbség csak az, hogy a férfiak számára elősorban társadalmi szerep a racionalitás, ezért ők jobban próbálnak racionálisak lenni vagy annak mutatkozni.

Egyszóval a lelki működés modellezését általában nem lehet belegyömöszölni a racionalitás kereteibe. Aki ilyennel próbálkozik, kudarcra van ítélve. Ne is próbáld "megérteni" az embereket, mert csak fölöslegesen frusztrálod magad. Ráadásul a nők számára eleve mások a prioritások, más az értékrend, más az érzelmek működése és egymásra hatása, mint a férfiak számára. A legtöbb férfi még empatizálni sem nagyon tud nőkkel. Ha érdekel ez a terület, olvasd el Gray: "A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek" c. könyvét, nagyon tanulságos!

2020. máj. 21. 08:19
 19/42 anonim ***** válasza:
57%

#16, 17:

Látszik milyen ecceruek és butak vagytok. Ilyen könnyű megvédeni benneteket egy okosnak szánt ostobasaggal

2020. máj. 21. 09:08
 20/42 anonim ***** válasza:
19%

Haver, neked elég intenzív red pill kúrára van szükséged: [link]

Örülök, hogy segíthettem, hajrá a továbbiakban!

2020. máj. 21. 09:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!