Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem lelkesebb a találkozók miatt?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy sráccal pár hónapja. Viszont kezdek elbizonytalanodni, hogy mit is akarhat tőlem. Cheten nagyon jól elvagyunk, napi több órát beszélünk. A munkája miatt ritkán van otthon. Az első szabad napján letudjuk a randit, ez néhány órás. Utána még pár napot otthon van. Az elején én több randit várnék el. Tudom nem kell egymás nyakán lógni sem, de ha már ritkán van itthon akkor nekem fura hogy nem akar többdzör látni.2020. máj. 18. 21:52
1/3 anonim válasza:
Ha már ismeritek egymást több hónapja, szerintem ezt megbeszélheted vele. Mondd meg neki, hogy elszomorít, hogy ilyen keveset találkoztok akkor is, ha szabadnapos. Ha nem kommunikálsz vele arról, ami zavar, tovább fogod gondolni és sokkal rosszabbul leszel, mintha a szemedbe mondaná az igazat, legyen az jó, vagy rossz.
2/3 anonim válasza:
Nem csak te létezel az életében. Alig van otthon, akkor természetes, hogy ilyenkor meglátogatná szüleit, nagyszülőket, barátokat, elintézni postát, rezsit, biztosítást, stb.
3/3 A kérdező kommentje:
2 napja otthon van és reggeltől estig messengerezünk. Akkor mért nincs ideje találkozni?
2020. máj. 19. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!