Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a srác belemegy a találkozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a srác belemegy a találkozóba, az jó jel? Nem ismerjük egymást nagyon.

Figyelt kérdés

Viszont a levelei furák...amióta iskerkedésre terelődött a szó, csak pár sorokat ír és semmi hangulatjel. Amikor másról írtam neki, volt benne pár.

Most írtam, hogy elfoglalt vagyok, most azzal zartuk le, hogy írjak, ha ráerek (nem sok idő egy hét múlva érek rá).

Ez így ígéretes? Érdeklem egyáltalán? Vajon összejönne velem?

2020. máj. 16. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de itt nem derul ki, hogy mikor es hogyan ment bele a talalkozoba.
2020. máj. 16. 19:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Írtam neki, hogy szeretnék vele talalkozni és arra írta valasznak.
2020. máj. 16. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom, ha abszolút semmit sem akarna, akkor nem találkozna veled (persze ígérgetni lehet bármit, meg lefújni is). Hogy mennyire jó jel, vagy mennyire nem, ha belemegy egy találkozóba, nehéz megmondani. Lehet, hogy úgy gondolkodik, hogy próba szerencse, vesztenivalója nincs, de különösebben nem érdekled őt. De az is lehet, hogy érdekled, csupán ilyen személyesebb dolgokról zárkózottabban nyilatkozik meg, és írásban is ezért reagál másképpen. Ha találkoztok, abból sok minden ki fog derülni.
2020. máj. 16. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt tudd, hogy ezzel ő "irányít". Te várakozol. Te bizonytalankodsz.

Neki eszében sincs ilyesmi. Eléggé hányavetinek tűnik. Az sem biztos, hogy ott lesz.

2020. máj. 16. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!