Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találkozott velem mert megjött. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt. 150 km-re élünk egymástól, ezért csak hétvégente tudunk találkozni. Múlt pénteken megjött, és én mentem volna hozzá hétvégén, de azt mondta hogy így ne. Nagyon rosszul esett.2020. febr. 26. 23:33
1/13 anonim válasza:
Csak dugni kellesz neki szerintem.
2/13 anonim válasza:
KB el is jött az ideje, h kipróbáld milyen egy smsben szakítani
3/13 anonim válasza:
Elhiszem hogy rosszul esett neked, szerintem mindenki így érezne a helyedben. A barátodtól ez iszonyú bunkó és megalázó dolog volt. Sajnos igazat kell hogy adjak az első válaszolónak, mégha kissé nyersen is fogalmazott. Aki szeret, az akkor is szeret amikor "beteg" vagy és veled akar lenni amennyit csak lehet.
4/13 anonim válasza:
Ez nekem elfogadhatatlan. Két hónap semmi, nem nagy veszteség. Szerencsére időben kiderült, milyen a pasi.
6/13 anonim válasza:
Ez oriasi taplo! Eloszor azt hittem, sertodott fiu, mert a lany hasgorcsokkel, eros verzessel, migrennel nem akar menni.
Hat ez nagyon megbocsajthatatlan.
7/13 anonim válasza:
Azt már tudod, hogy nem annyira szereti az orált.
8/13 anonim válasza:
Csak szexre kellesz neki, amíg nem lesz más, aki közelebb lakik/jobban bejön neki.
9/13 anonim válasza:
Remélem megszakítod vele a kommunikáció minden fajtáját!
10/13 anonim válasza:
Az élőben szakítás híve vagyok, de itt nem hiszem, hogy ezt meg kellene várni, mert nem ér annyit ez a szexista tróger.
Mondom úgy, hogy az első kapcsolatban kb. nekem is ennyi önbizalmam volt. Velem anno az történt, hogy pont akkora jött meg a havi,amikorra jött volna pár napra. Mondta, hogy ha nem kompenzálom a Nyári Miki tényét egy orállal, nem jön látogatóba. Megbántam, hogy csak jóval később raktam ki a szűrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!