Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha megjött és randim van holnap?
Figyelt kérdés
Szerintem már le akar majd feküdni velem,erzem. Én is szeretném csak megjött. És eddig mindig tapizott ott is érezni fogja hogy ott a betét? Vagy ezt nem érezni úgy?
Holnap tudunk csak találkozni utána 1 hónapig nem látjuk egymast
2019. nov. 1. 20:39
1/16 anonim válasza:
Legközelebb az előző napokban igyál sok citromos vizet és akkor van esélyed h egy nappal később jöjjön meg. Ha lefekudtok akkor kenyeztesd másképpen
3/16 anonim válasza:
Miért nem akkor kefélsz vele, amikor már jártok? Miért divat a randis kefélés? Szoríts Aspirint a térdeid közé!
4/16 anonim válasza:
"Bocs, de tegnap jött meg" El tudod mondani, nem?
5/16 anonim válasza:
Szólsz neki.
Nyilván tudja, hogy nem kibabrálsz vele, hanem olyan folyamaton mész át, ami felett semmilyen kontrollod nincs. Nem tudod "visszatartani".
Jövő héten is le lehet feküdni. Ha meg "kiakad", akkor nem is érdemes vele hosszútávod tervezni.
6/16 anonim válasza:
Amúgy se kéne kefélni, amikor épp elszivárogni készültök 1 hónapra...
8/16 anonim válasza:
Elhúz egy hónapra, könnyen lehet, az életbe nem látod többet, minek akarsz most vele lefeküdni?
9/16 anonim válasza:
Aki első randin lefekszik az egy ordas ribizli...szóval menj el nyugodtan randira.
10/16 A kérdező kommentje:
Nem első randi lesz mi már régtol ismerjük egymást. Azt is tudom hova megy és minek. Muszáj vissza jönnie :)
2019. nov. 1. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!