Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/39 A kérdező kommentje:
soha nem használtam még amugy anyu se örülne neki de lehet az lesz csak nem mondom meg neki
2012. jún. 14. 14:47
3/39 anonim válasza:
Én a helyedben egyszerűen nem mennék. Tamponnal se, ilyenkor jobb kihagyni ezt. Az osztályfőnök csak megérti.
4/39 anonim válasza:
nem lesz tőle semmi bajod.
van úszótampon rossmannban vagy dmben.
mondjuk azt mondják annyival nem másabb.
am ha a szüzesség miatt félsz az sem para, mert a szűzhártya rugalmas és van rajta egy kis lyuk.
én pl. jártam úgy hogy suliban félkómásan elfelejtettem kivenni az előzőt és felraktam egy másikat és suli után vettem észre h két zsineg lóg belőlem xD és mégis szűz maradtam...
5/39 A kérdező kommentje:
Férfi és miattam nem e miatt más okok miatt 2 szer tettük már át és el kell mennem
2012. jún. 14. 14:49
6/39 A kérdező kommentje:
oké akkor veszek de mekkorát ?
2012. jún. 14. 14:50
7/39 anonim válasza:
ne menj el és kész anyukád is megértheti nagy ritkán majd ír egy igazolást...
9/39 A kérdező kommentje:
ooo kösz most még jobban össze zavarodtam
2012. jún. 14. 14:53
10/39 A kérdező kommentje:
Elmegyek max majd mindig figyelem és kész
2012. jún. 14. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!