Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megjött ma a menstruációm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjött ma a menstruációm, holnap el merjek menni a barátomhoz egy családi buliba?

Figyelt kérdés

Teljesen kész vagyok. Egy hete kellett volna megjönni erre ma jött meg. Alig voltam 3szor náluk, és meghívtak erre a családi mizériára. Már odaígértem magam vagy 2 hete. De most hogy megjött totál kétségbe estem. Menjek vagy ne? déltől 8ig lennék ott. De azalatt tampont kéne cserélni legalább egyszer. de mégis hogyan? mi van ha nincs kiskuka a budiban?

nem tudom, hogy hova illene, ezért ide írtam. tegyétek át ahova akarjátok.

2013. márc. 15. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen igazán nem kell aggódnod. Minden nő menstruál. Valószínűleg a barátod anyukája is... így nem fognak megkövezni,amiért neked épp most jött meg. A világ (egyik) legtermészetesebb dolga. Ha esetleg nincs kiskuka a budiban, szépen becsomagalod (remélhetőleg egyébként is), és elviszed a legközelebbi kukáig. Nincs ebben semmi ciki!!!!
2013. márc. 15. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
mondd el ezt az egészet a barátodnak. simán kisurranhatsz cserélni, ha nincs kiskuka akkor egy zsepivel jól becsomagolva mehet a normálisba is. ez természetes folyamat nem fog parázni ezen.
2013. márc. 15. 17:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném az orrukra kötni, hogy nekem most pont megjött. Az meg eléggé furán jönne ki, hogy kijövök a budiból egy kis csomaggal. Átmegyek a konyhába, ahol az egész család(nagyszülők, unokatesók, keresztszülők, gyerekek) ott vannak.. :/ Nem?
2013. márc. 15. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne furcsa? A menstruáció nem egy olyan dolog amit választani lehet, ha megjön akkor megjön. Ezt teljes mértékben megfogja érteni szerintem az egész család, barátnőm is csomószor volt itt úgy, hogy épp megjött neki, kiment wc-re kicserélte, becsomagolta kidobta és visszajött. Nem kell túlbonyolítani :)
2013. márc. 15. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:
wc papírba csomagolod, zsebre dugod, aztán a szemetes felé veszed az utat, és kidobod
2013. márc. 15. 18:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Volt kiskuka ;) :D
2013. márc. 16. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Jeeeeee! :D
2013. márc. 16. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!