Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki találkozott már egyálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki találkozott már egyáltalán "nyomulós csajjal"? Milyenek a nyomulós csajok?

Figyelt kérdés

Jó lehet èn vagyok a ronda stb, de most komolyan, milyenek a nyomulós csajok?

Rád ír facebookon stb? Vagy mit lehet ezalatt érteni? Ezek a csajok általában "nem szépek"? Vagy volt már vkinek olyan, hogy egy bombázó nyomult rá?

Köszi a választ.

2017. okt. 7. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne akard ne, életbe ismertem még szakközépbe egy csajt, még a wc re is követett, és idővel elég para volt, elkezdtem félni tőle.
2017. okt. 7. 14:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom én múltkor első randi vegefele mikor már rendesen untam magam de a srác azért bejott megkerdeztem, hogy : kiprobalhatok valamit? És lesmaroltam de olyan atdugom a nyelvem stílusban. Sztem elég rámenős voltam!
2017. okt. 7. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tartott sokáig a dolog, de...

Egyszer társasággal voltam, és csatlakozott hozzánk néhány lány, egyikükkel gyakorlatilag végigbeszélgettük az éjszakát, reggel búcsúztunk el egymástól, Facebook-cserével, utána kb. fél óra múlva már chaten folytattuk. Keresett, érdeklődő volt, 4 vagy 5 nap múlva eljött meglátogatni...hát ami azon az éjszakán történt az nem publikus...:)

Rajtunk kívül eső okok miatt nem lett hosszú életű a dolog, ennek ellenére egyikünk sem bánta meg.

Hogy bombázó vagy sem, azt nem tudom megítélni, mindenesetre nekem elsőre is szimpatikus volt (illetve gondolom én sem lehetek nagyon visszataszító, ha megtetszettem neki). Ja és egyáltalán nem éreztem nyomulásnak, szerintem ha kölcsönös akkor nem is lehet annak venni. Egyszerűen csak más, tesz érte hogy történjen is valami, ellentétben a lányok 95%-ával.

2017. okt. 7. 14:17
 4/8 anonim ***** válasza:

A helyes képemnek és jó megjelenésemnek köszönhetően gyakran találkozom iylenekkel,végtelenül kiábrándítóak.Rám másznak, folyamatosan írogatnak a facebookon, állandóan velem akarnak lenni, megfojtanak a közeledésükkel. Eleve én szeretem eldönteni, hogy melyik lányhoz megyek oda, ők ha lehet, ne zaklassanak engem, amíg semmi jelét nem adtam, h egy cseppet is érdekelnének.

Három dolog van ,amit nem tolerálok,

-Az embereket, akik jeget tesznek az alkoholba

-Bármit, ami egy skorpióra emlékeztet

-És a pondrókat, akik nem tisztelik mások nyugalmát

2017. okt. 7. 14:49
 5/8 A kérdező kommentje:
#4-es, te mázlista....
2017. okt. 7. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Rendszerint gond van az életükben, így keresik a társat, mert úgy gondolják, hogy attól minden megoldódik. De van, amelyik apahiányos, önértékelési problémás.

Van köztük szépek, mi tagadás, de ha nem tud az ember segíteni nekik az leírtak feldolgozásában, vagy legalább rávenni, hogy kérjen segítséget szakembertől, akkor csak vesződés az egész.

2017. okt. 7. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Most már csak exemre folyamatosan így nyomultak a nők. Volt, aki állandóan írogatott neki facebookon. Először csak ilyen szia mizu jellegűeket, de a végén konkrétan leírta, hogy mennyire bejön neki (kicsit se volt gáz, mikor kint voltak a közös képeink, stb), aztán másnap milliószor bocsánatot kért, meg jajj hülye volt, nem tudja miért írta... tiltás lett a vége. Aztán volt olyan munkatárs csaj, aki kinyomozta az email címét, ott írogatott neki, pedig ő is tudta hogy vagyok neki. De buliban se nagyon lehetett egyedül hagyni, szinte minden alkalommal betalálta valaki.

Úgyhogy a kérdésedre válasz, igen, vannak sajnos nyomulós csajok. Nem azt mondom, nem ilyen durva bombázók voltak az ő esetében, inkább olyan csinos kis átlagos, normális kinézetűek, akikből ki se nézné amúgy az ember.

2017. okt. 7. 16:14
 8/8 anonim ***** válasza:
" kis átlagos, normális kinézetűek, akikből ki se nézné amúgy az ember." Uhh, jó lesz vigyázni!
2017. okt. 7. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!