Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Dobnátok egy srácot, ha első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobnátok egy srácot, ha első találkozón le akarnátok feküdni vele de nem veszi a jeleket?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 01:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Bezzeg ha csaj lenne az alany huhú :D menne itt minden.

Talán a srácnak nem a szex a legfontosabb hanem az h megismerjen 🤷🏻‍♂️

2020. ápr. 21. 02:04
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Valószínűleg vette a jeleket. Vannak àm pasik akik nem szeretik a ribizliket.

Ez a pasi vagy ilyen vagy simàn nem jöttél be neki.

2020. ápr. 21. 02:08
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Szerintem a nők kis része megy szexre. Mondjuk ha én szexet akarnék első randin vagy 1) nagyon ki vagyok éhezve és nem tudok elképzelni hosszabb kapcsolatotaz illetővel 2) nagyon jó pasi és ezzel akarnám megfogni legalabb egy ideig
2020. ápr. 21. 02:14
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Szegény fiú.
2020. ápr. 21. 04:09
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Az elso ottalvos randin (2honapja jartunk) a srac nem hozott gumit, direkt, hogy ne is legyen szex. Iszonyatosan merges lettem hiszen nagyon vagytam ra. Amikor megkerdeztem hogy megis miert, azt mondta hogy nem akarja hogy uolyan legyen velem mint bki massal, akivel lefekudt.

Par evvel kesobb elvett felesegul <3

2020. ápr. 21. 04:34
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Mekkora egy romlott világban élünk, felháborító!
2020. ápr. 21. 05:31
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

Lehet ,hogy a srác jobban meg akar ismerni.

Az is lehet hogy vette a jeleket.

2020. ápr. 21. 05:49
 8/12 anonim ***** válasza:
72%
Ha a lány elég egyértelmű jeleket ad arra, hogy szexre vágyik (amihez nem kell megszakadni), akkor nincs az az épértelmű srác, aki nem fogná az adást. Szóval már a kérdésfeltevésben is egy téves feltételezés van, hacsak a lány nem volt totálisan ügyetlen. Sokkal valószínűbb, hogy a srác fogta az adást, de nem akart a szexbe belemenni, mert korainak tartotta. Aki ilyenért dob egy srácot, az meg is érdemli, hogy ne legyen normális kapcsolata.
2020. ápr. 21. 07:41
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Dobd a srácot, jobbat érdemel nálad!
2020. ápr. 21. 07:46
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem,de a 2.randin legyen már valami.
2020. ápr. 21. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!