Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlős vagyok a barátom előtt, de leakarunk feküdni az jó megoldás ha sötétben vagy félhomályban lenne az első?
Figyelt kérdés
Mert nem vagyok megelégedve magammal,de dolgozok rajta csak még nincs közel a célom:D de nem akarom ez miatt elhalasztgatni mindig készen állok rá és arra gondoltam akkor sötétben kellene akkor kicsit kevesebbet lát :D
Szerintetek?? tudom elég önbizalom hianyos vagyok de hát:(
2014. aug. 16. 11:05
1/4 anonim válasza:
A férfiak vizuális lények, szeretnek látni :)
Gondolod azért jár veled, mert jogos a félelmed? Most őszintén.
Nem.
Szóval okod nincsen tartani ettől, ez a probléma csak a te fejedben létezik, csak önmagad gátja. Valójában nem létezik.
"nincse kanál..." ha érted.
2/4 anonim válasza:
A barátod úgy szeret ahogy vagy. Szóval nem kell hogy szégyenlős legyél. Nyugodtan lehet világosban is :)
3/4 anonim válasza:
Ha annyira hülye vagy, hogy egybe írod az igekötőt és a segédigét, akkor tök mindegy, hogy mit csinálsz, a legkevésbé sem érdekel.
4/4 anonim válasza:
Amíg azzal törődsz, hogy rejtegessed magadat, addig ne akarj "lefeküdni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!