Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyílt beszéd a megoldás?
Figyelt kérdés
Van egy srác. Tudom, hogy nagyon vonzom szexuálisan, és mindig megjegyzi, hogy megvannak bennem bizonyos tulajdonságok, amik neki fontosak egy kapcsolatban. Mégsem nyit egyértelműen. Mit csináljak? Ha nyíltan beszélek vele, az megoldás lehet vagy elijeszteném? (én 23, ő 24)2014. aug. 15. 23:25
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2014. aug. 15. 23:27
3/8 anonim válasza:
Igen. Mindig az őszinteség a megoldás.
4/8 anonim válasza:
Szerintem el se olvastam
Sziasztok nemtudommiafztvárszittesteféltizenkettőkorazemberektölilyenkormárcsaktrollokvannak voltam
5/8 anonim válasza:
Nem ijesztenéd el, mi srácok imádjuk a nyílt beszédet. Néha nem is kell több minthogy a srác elé álljon a lány és azt mondja, "szexelni akarok veled most azonnal!" és már húzhatja is félre a srácot, biztos siker.
Ha a haverjai előtt történik akkor még istencsászárnak is fogja gondolni magát és még hatalmas reputációra is szert tesz. :)
6/8 A kérdező kommentje:
ja hát én amúgy kapcsolatot szeretnék, nem csak szexet. lehet ez már este fél tizenkettőkor nem jött le olyan egyértelműen :D
2014. aug. 15. 23:30
7/8 anonim válasza:
ennyi idősen azt hittem már megy az ilyesmi.. 24 vagyok és kerek perec megmondtam a srácnak, aki tetszik, hogy mi a helyzet.. ő is célozgatott össze-vissza én pedig nem hagytam annyiban a dolgot.... mi pl együtt vagyunk, de ha csak szexuális tulajdonságokra utalgat, akkor valszeg arra kellesz neki, de nem biztos hogy csak arra... jó lenne kideríteni
8/8 anonim válasza:
Arról már nem tudok vélekedni, a férfiak sokszor bepánikolnak, ha egy nő nyíltan előáll azzal, hogy ő komoly kapcsolatot akar vele.
Ez azt jelenti, hogy már kigondolt mindent és nincs annál rosszabb amikor egy nő gondolkodik. (oké, elismerem, ez szexista volt! :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!