Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek a magas (175-180körüli) vagy az alacsony (160-165) lányok tetszenek jobban?
én is 163 vagyok, de nekem annyira nem jön be, ha a srác [hozzám képest] óriás. leszámítva, ha extra jó a teste, és agyban [nem ágyban...bár...:D] is rendben van. bocsi, nem akartam senkit sem megbántani:)
L/17
Én 181 cm magas vagyok és hozzá 68 kg.A magas lányok védelmében!:)
20/L
"Én 163cm 44kg lány vagyok ez általába bejön a pasiknak.:D"
Az ideálom vagy :D
15/f
Én 178 centi vagyok, és 61 kg. Nem szeretem, szerintem túl magas vagyok, alig találok fiút aki magasabb nálam, vagy egy magas velem és még vonzó is. :(
18/L
175 centi vagyok, és utálom (:
Elég kényelmetlen, mivel oda meg vissza vagyok a nálam sokkal magasabb pasikért, mégis olyan kevés az igazán magas, mint a fehér holló.
Régebben a 190-200 centis jó volt, de mióta elértem a 175öt már kicsinek találom őket.
Tudom, hülyeség...:D
Ez ilyen fóbia, mivel a legtöbb pasi akkora, mint én :)
Pedig szeretek rájuk felnézni. :)
17/L
20:47:D
Neked ez ennyire számít?
Egy igazi férfi 175 -180 centisen is olyan férfias hogy fel lehet rá nézni, és nem szó szerint.
Szerintem nem kell langalétának lenni valakinek hogy jó pasi legyen, ahogy egy csajnak sem kell colosnak lennie hogy jó nő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!