Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszenek a rövidhajú csajok? 175 cm magas, barna rövid hajú, barna szemű csaj vagyok. És imádom a kutyákat. Szeretek sportolni (furcsa lesz, tudom focizom)
Első: ha egy nő mellett (legyen az BÁRMILYEN is) valaki nem tudja férfinek érezni magát, akkor arról csakis ő maga (mármint a férfi) tehet. Hidd el, nekem volt olyan barátnőm, aki ugyanakkora volt, mint én (183 cm), izmos, atléta alkatú, rövid hajú, de mégis nagyon szép, és minden olyan tekintetben a lehető legnőiesebb, amiben csak kell, és soha nem volt semmiféle "kisebbségi érzésem" mellette, hanem kimondottan büszke voltam rá, hogy egy ilyen nagyszerű NŐT tudhatok az oldalamon.
Kérdező: A fentiekből azt hiszem, egyértelmű lehet a válaszom. ;) Nincsen semmi gond a rövid hajjal; önmagában igazából még csak jelentsőége sincs. Csak az számít, hogy mennyire vág egybe a teljes összképpel, mennyire áll jól, és hogy milyen az illető leányzó személyisége, mit szeret, mi érdekli, stb.
lenyeg hogy te magadnak tetszedjel igy!!!
amugy lehet egy rovidebb haj is apolt es szep xD
pl nekem is volt rovid hajam oan kis tusis hatul.. es tok jo az is..
meg kifesulheted szoval szeritnem biztos jo !!
aztan meg ugyanugy no vagy ha focizol is..
attol csak izmosabb feszesebb lesz a labad es annyi :P
amugy meg attol meg hogy focizol vagy rovid a hajad attol emg oltozzhetsz cisnosan.. mini sozknyaba vagy sportosan feszes kis naciba:P
pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!