Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas és vékony fiúknak milyen (alkatú) lányok tetszenek általában?
189cm és 66kg a fiú.De már azt is mondta, hogy elérte a 70-et vagy a 80 kg-ot, bár nem láttam, hogy hízott volna.Nem tudom pontosan hány kg.
Nagyjából így néz ki alkatra:
Az ilyen vékony és magas fiúknak általában milyen lányok tetszenek? Formás, sovány, karcsú, teltkarcsú, vékony, molett?Küldenétek képet is, hogy szerintetek milyen lehet? Ha vannak ilyen fiúk itt,akkor leírnátok, hogy nektek milyen lányok tetszenek és milyenek nem? Korral együtt, köszi!
Belsőt is írhattok, nem csak külsőt!Köszi még egyszer!
A barna hajú zöld szemű lányoknak milyen pasik tetszenek??
Buta kérdés, ez nem attól függ, hogy milyen alkatú valaki.
nekem a magas vékony lányok (bár most bejön egy alacsonyabb is, de általában nem szeretem az alacsony lányokat)
fekete haj előny
ha nem ribancos az is előny
22/f
(de gondolom ennek a srácnak nem ugyanaz jön be, mint nekem)
Hát figy, ami közös ebben a fiúkban az az h az olyan csajokat szeretik, akiken p*na van! Kivéve azt a keveset akik az olyan fiúkat szeretik akin f*sz van! A többi az nem közös bennük :(
Egyébként én is ilyen alkatú fiú vok és én a vékony, szőke/vörös, kékszemű csajokat szeretem, de ez nem jelent semmit :P
Milyen a hozzá illő? Nem tudom mire gondolsz.
Fiúk köszi mindenkinek a válaszokat,tudnátok légyszi képet linkelni mit értetek vékony alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!