Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas és vékony fiúknak milyen (alkatú) lányok tetszenek általában?
189cm és 66kg a fiú.De már azt is mondta, hogy elérte a 70-et vagy a 80 kg-ot, bár nem láttam, hogy hízott volna.Nem tudom pontosan hány kg.
Nagyjából így néz ki alkatra:
Az ilyen vékony és magas fiúknak általában milyen lányok tetszenek? Formás, sovány, karcsú, teltkarcsú, vékony, molett?Küldenétek képet is, hogy szerintetek milyen lehet? Ha vannak ilyen fiúk itt,akkor leírnátok, hogy nektek milyen lányok tetszenek és milyenek nem? Korral együtt, köszi!
Belsőt is írhattok, nem csak külsőt!Köszi még egyszer!
én pont ilyen alkat vagyok, nekem a magas, dundibb csajok tetszenek.
24F
176 centi, 58,4 kg, ebből 25 a feje.
Ne katalogizáld az embereket, ostoba dolog, kérdezd meg az az egyetlen kiválasztott delikvens srácot, akiről a kérdés szól, mert ezzel semmire nem mész. Szóval akár tetszik, akár nem, hülye kérdés.
Ja, és én is magas vékony fiú vagyok, de nem mondom meg, mik tetszenek, mert csak felborítanám a statisztikádat ^^
Amiket először belinkeltél, azok nem vékonyak, hanem egyenesen gebék! Szerintem!
És a BJ miért lenne röfi??
Az szerintem pont egy normális alkat.
A kövér az már valóban az, amit az egyik válaszoló linkelt...na az már szerintem durva de nagyon.
Figyi!
AZT, H KINEK MILYEN ALKATÚ LÁNY/PASI TETSZIK, AZ NEM ATTÓL FÜGG, H AZ Ő TESTALKATA MILYEN!!
EZ EGYÉNENKÉNT TELJESEN VÁLTOZÓ!!
NEM LEHET KATEGORIZÁLNI AZ ILYET!!
Saját példa: Én 174 cm magas lány vagyok, és olyan dundibb testalkatú. Ahogy észrevettem én inkább a magas pasiknak jövök be. De a testalkat az teljesen változó..mondta már nekem vékony fiú is, meg kigyúrt fiú is, h csinos vagyok.
Nekem személyszerint a magas, és erős (nem kövér/duci!!) testalkatú pasik tetszenek.
Szóval ez is ellenpélda lenne.
(Csak az a baj, h én nem nagyon találok helyes magas pasit a közelben...)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!