Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A magas és vékony fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas és vékony fiúknak milyen (alkatú) lányok tetszenek általában?

Figyelt kérdés

189cm és 66kg a fiú.De már azt is mondta, hogy elérte a 70-et vagy a 80 kg-ot, bár nem láttam, hogy hízott volna.Nem tudom pontosan hány kg.

Nagyjából így néz ki alkatra:

[link]

Az ilyen vékony és magas fiúknak általában milyen lányok tetszenek? Formás, sovány, karcsú, teltkarcsú, vékony, molett?Küldenétek képet is, hogy szerintetek milyen lehet? Ha vannak ilyen fiúk itt,akkor leírnátok, hogy nektek milyen lányok tetszenek és milyenek nem? Korral együtt, köszi!

Belsőt is írhattok, nem csak külsőt!Köszi még egyszer!

2010. okt. 30. 17:46
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Röfi=Úgy érted,h. Bridget Jones??

[link]

2010. okt. 30. 18:21
 12/26 anonim ***** válasza:
Az én párom is magas (197 centi) és vékony testalkatú, ő kifejezetten örül annak, hogy nem vagyok alacsony, bár mellette még a 170 centimmel is kicsinek érzem magam.:)
2010. okt. 30. 18:36
 13/26 A kérdező kommentje:
18.36 és megkérdezhetem, hogy hány kg vagy?Milyen a testalkatod?
2010. okt. 30. 18:37
 14/26 anonim ***** válasza:

én pont ilyen alkat vagyok, nekem a magas, dundibb csajok tetszenek.

24F

2010. okt. 30. 18:55
 15/26 anonim ***** válasza:
18.36 vagyok. A súlyom 55 kiló körül van, vékony vagyok, de a sok sportnak köszönhetően nem sovány.
2010. okt. 30. 19:01
 16/26 anonim ***** válasza:

röfi = dagadt disznó finoman

[link]

BJ még elmegy...szódával...

2010. okt. 30. 19:09
 17/26 anonim ***** válasza:

176 centi, 58,4 kg, ebből 25 a feje.

Ne katalogizáld az embereket, ostoba dolog, kérdezd meg az az egyetlen kiválasztott delikvens srácot, akiről a kérdés szól, mert ezzel semmire nem mész. Szóval akár tetszik, akár nem, hülye kérdés.

Ja, és én is magas vékony fiú vagyok, de nem mondom meg, mik tetszenek, mert csak felborítanám a statisztikádat ^^

2010. okt. 30. 19:58
 18/26 anonim ***** válasza:
Még egy példa: az én pasim 190 fölött van, én jóval 170 alatt... és bevallottan alacsony lányokról fantáziál, ennyi.
2010. okt. 30. 21:44
 19/26 anonim válasza:
0%
Ez egy buta kérdés, és mégtöbb buta válasz érkezett rá. Én 186cm és 65 kg wok, és nekem a szőke, 10ből 10es bulák jönnek be. Igaz h a kb. 50 csajomból csak 11-12 volt 10es, a többi meg 6,7,8,9, de mindegyikben volt valami ami tetszett. Nekem a legfontosabb h nagyon szép legyen az arca a csajnak, h szőke legyen, és legyen 1 pici humorérzéke. Jah, meg ne legyen síkhülye, de még az sem gáz, mert olyan is volt. :D
2010. okt. 31. 00:18
 20/26 anonim ***** válasza:

Amiket először belinkeltél, azok nem vékonyak, hanem egyenesen gebék! Szerintem!

És a BJ miért lenne röfi??

Az szerintem pont egy normális alkat.

A kövér az már valóban az, amit az egyik válaszoló linkelt...na az már szerintem durva de nagyon.

Figyi!

AZT, H KINEK MILYEN ALKATÚ LÁNY/PASI TETSZIK, AZ NEM ATTÓL FÜGG, H AZ Ő TESTALKATA MILYEN!!

EZ EGYÉNENKÉNT TELJESEN VÁLTOZÓ!!

NEM LEHET KATEGORIZÁLNI AZ ILYET!!

Saját példa: Én 174 cm magas lány vagyok, és olyan dundibb testalkatú. Ahogy észrevettem én inkább a magas pasiknak jövök be. De a testalkat az teljesen változó..mondta már nekem vékony fiú is, meg kigyúrt fiú is, h csinos vagyok.

Nekem személyszerint a magas, és erős (nem kövér/duci!!) testalkatú pasik tetszenek.

Szóval ez is ellenpélda lenne.

(Csak az a baj, h én nem nagyon találok helyes magas pasit a közelben...)

18L

2010. nov. 1. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!