Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas és vékony fiúknak milyen (alkatú) lányok tetszenek általában?
189cm és 66kg a fiú.De már azt is mondta, hogy elérte a 70-et vagy a 80 kg-ot, bár nem láttam, hogy hízott volna.Nem tudom pontosan hány kg.
Nagyjából így néz ki alkatra:
Az ilyen vékony és magas fiúknak általában milyen lányok tetszenek? Formás, sovány, karcsú, teltkarcsú, vékony, molett?Küldenétek képet is, hogy szerintetek milyen lehet? Ha vannak ilyen fiúk itt,akkor leírnátok, hogy nektek milyen lányok tetszenek és milyenek nem? Korral együtt, köszi!
Belsőt is írhattok, nem csak külsőt!Köszi még egyszer!
Kedves utolsó!
20:16-os vagyok.
Ahha...szóval szerintem csak az lehet a szép lány, aki NEKED "10ből 10es"??
Mind szép és jó, amit írtál, csak az a gond, h úgy tűnik nagyon szűk látókörű vagy, és el sem tudod képzelni, h valakinek olyan csaj jön be, aki nem szőke, nem tökéletes...érted?
Továbbra is állítom, h BJ (a kép alapján, amit linkeltek, mert amúgy nem ismerem) egyáltalán nem dagadt, de nem is vékony, szerintem igenis normál alkatú!
Persze, mondtam, h én sem vagyok modellalkat, de ettől függetlenül ugyanúgy tetszhetek a pasiknak, mint egy vékony csaj...nem ettől függ
Kedves utolsó, én az utolsó előtti wok ismét.
BJ egy dagadt disznó, akár hogy is nézem. Ami meg minket pasikat illeti, hát ha lehetne választani, akk mindenki a 10-es csajokat gy*kná meg! Kivétel nélkül. De mivel nem lehet mindenki tökéletes, ezért mindenki a saját kalibere közül válogat. Ennyi...:D
01:12
Nemtudom, te hol élsz, de BJ a dagadt disznó közelében sincs. És ezt férfiemberként mondom. Az, hogy neked ilyen trendek által elbacott ízlésed van, az a te dolgod, de ne húzd már rá mindenkire... Az végülis igaz, hogy mindenkinek a 10/10es nők kellenek, de (amit a hozzád hasonló ostobák sehogy sem képesek megérteni) az mindenkinek más. Van, akinek épp BJ. Talán már hallottad, hogy a szépség relatív, ez pont ezt jelenti. Az, hogy mit sugároznak feléd, hogy mi a szép, nem jelent semmit. NEM ők a mindenkinek tetszetősek. (elég érthető?)
15:02es!
20:16os vagyok. Köszönöm! Jó volt olvasni a komidat, h vannak még olyan férfiak, akik fel tudják fogni, h a szépség relatív. :)
Abban én is egyetértek, h mind a nőknek, mind pedig a ffiaknak 10/10es társ kell, de mindenkinek más az ízlése, és mindenkinek mást jelent a tökéletes... :)
A 18L válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!