Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fiú miért fogadja el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú miért fogadja el a közeledésem, ha nem tetszem neki?

Figyelt kérdés
Találkozni akartam vele, amibe belement, de mindig pár sorokat ír és semmi hangulatjelet. Amúgy nem ismerjük még egymást annyira, de mégis úgy érzem, én nem tetszem neki.
2020. máj. 15. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Valószínűleg úgy van vele, hogy egyenlőre most jó leszel neki, és addig sincs egyedül, közben meg keresgél, és ha lesz aki jobban bejön neki, akkor lecserél.
2020. máj. 15. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Vagy lehet, hogy ő csak ilyen írásban...
2020. máj. 15. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
Ha nem nagyon ismeritek egymást, akkor lehet, hogy csak próbál körültekintő lenni, talán zárkózottabb típus. De lehet, hogy élőben teljesen más lesz, és azért is egyezett bele a találkozásba, mert úgyis ott dől el minden, hogy érdemes-e ezt folytatni, avagy sem.
2020. máj. 15. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem érdekled igazán. Van nálad sokkal jobb akivel nem csak írogat, hanem találkozgat
2020. máj. 15. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy csak haverkodásnak vette. Vagy közölted, hogy randinak szánod?
2020. máj. 15. 12:41
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Attól még a stílusod, a személyiséged tetszhet neki.
2020. máj. 15. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Én sem írogatok egy lánynak, sőt egyáltalán senkinek olyan sokat. Egyrészt nincs idő egész napos regényt írni, másfelől elég személytelen módja a kommunikációnak, és szerintem ennek a srácnak sem ez a fő "szócsöve." Szóval teljesen érhető, hogy csak röviden írogat.
2020. máj. 15. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem függ ettől hogy mennyire tetszel neki. Ennyire ne legyél bugyuta.
2020. máj. 15. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!