Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek így egy lány közeledésének?
Figyelt kérdés
Inkább félénkebb, lányokban sokszor csalódott, de nagyon intelligens az illető. Nem ismer engem. Ha a helyében lennétek, örülnétek így egy lány közeledésének és belemennétek a dologba, vagy elvből elutasítanátok, mert "ez is csak egy újabb csalódás".2018. aug. 9. 11:01
1/5 anonim válasza:
Honnan tudhatnánk, ő mit akar? Ha tetszik, közeledj felé, aztán vagy összejön, vagy nem.
2/5 anonim válasza:
Ez nagyon egyszerű. Ha szép vagy, örülni fog, ha nem vagy szép, nem fog örülni.
3/5 anonim válasza:
szimpátia kérdése, de jó pont, ha kezdeményez ha nekem nem megy. Megkönnyíti a dolgokat.
4/5 anonim válasza:
Egy próbát megér. Szerintem mindenképp értékelni fogja a kezdeményező készséged.
5/5 anonim válasza:
Hát azt nyilván nem tudom, hogy ő benne mi játszódik le, de ha tetszel neki, úgymond az esete vagy, akkor mindenképpen van esélyed...meg kell próbálni! Veszíteni valód nem sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!