Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiként miért kell szégyelln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként miért kell szégyellnem az ösztöneimet?

Figyelt kérdés

Miért érzem úgy hogy lenéznek ezért? Igen

-megnézek egy csinos lányt

-Megnézem a fenekét

-Ha kivágott felsőd van megnézem a melled, igen

-Gondolok a szexre, igen, sőt majdnem csak azon jár az eszem egész nap

-Bepróbálkozok nálad, ha bejössz

És még sorolhatnám, miért van az, hogy ezek ellenszenvet keltenek a nőkben, pedig nem tehetek róla, hogy ilyen a férfi.

2020. máj. 14. 17:44
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
78%

#40:

"Biztos vagyok benne, hogy azok a nők, akik azt mondják hogy 'nenézzé'', sírnának ám ha senki nem nézne rájuk a kutya se, mert az azt jelenti, hogy rondák."

Te nagyon el vagy tájolva.

De akkor ezek szerint a te önértékelésed elsöprő mértékben a külvilág visszaigazolásain múlik, jól sejtem? Mert ha a válaszod igen, akkor csak sajnálni tudlak.

2020. máj. 15. 00:05
 42/46 anonim ***** válasza:
83%

#40 vagyok.

Dehogyis, abszolút nem. Csak simán jól esik, ha jó nőnek néznek vagy megdícsérnek, hogy csinos vagyok. Ennyi.

2020. máj. 15. 08:15
 43/46 anonim ***** válasza:
88%
Azért van aközött különbség, hogy valaki odapillant, kb. egy másodperc alatt konstatálja, hogy hm, az jó, aztán már pillant is tovább... meg amikor látványosan megbámulnak. Attól még lehet illetlenül látványosan, sokáig nézni, hogy nem a szélsőségesen nyálfolyós kategória. A diszkréció, emberi módon viselkedés a lényeg. Amikor kvázi megbámulnak, az zavaró, főleg ha olyan közegben is vagyunk, ahol mondjuk figyelnie kellene rám egy férfinak vagy hozzá beszélek, és dafke a melleimet nézi pl.
2020. máj. 15. 11:47
 44/46 anonim ***** válasza:
90%

Volt, hogy egy csávóval beszélgettem (nem randi volt, de ott se túl illő vielkedés) és végig a melleimet bámulta, mintha azoknak magyarázna.

Meguntam, volt nálam egy mappa, hónom alá csaptam - így kitakarva vele a "lenti szemeimet", erre láttam a fején hogy ez nagyon zavarja.

Azóta sem találkoztam vele

2020. máj. 15. 11:50
 45/46 anonim ***** válasza:
85%
A nőkről is ez a véleményed? Kövessék ők is az ösztöneiket?
2020. máj. 15. 11:54
 46/46 anonim ***** válasza:
0%
#45: Ők amúgy is azt csinálják.
2020. máj. 15. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!