Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiként miért kell szégyelln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként miért kell szégyellnem az ösztöneimet?

Figyelt kérdés

Miért érzem úgy hogy lenéznek ezért? Igen

-megnézek egy csinos lányt

-Megnézem a fenekét

-Ha kivágott felsőd van megnézem a melled, igen

-Gondolok a szexre, igen, sőt majdnem csak azon jár az eszem egész nap

-Bepróbálkozok nálad, ha bejössz

És még sorolhatnám, miért van az, hogy ezek ellenszenvet keltenek a nőkben, pedig nem tehetek róla, hogy ilyen a férfi.

2020. máj. 14. 17:44
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Hát elnézést akkor legközelbb nem nézek oda :( De akkor húzzanak olyan pólót is mellé, hogy csak 8/10-es pasik nézhetik . a rondák nézzék a bolt kirakatot
2020. máj. 14. 18:12
 12/46 anonim ***** válasza:
74%

Mert nem jössz be nekik vagy közönségesnek tartanak.

Neked se jön be minden nő.

2020. máj. 14. 18:20
 13/46 anonim ***** válasza:
85%
Semmilyen pasi ne bamuljon, ne csak a rondak ne. Tok mindegy, hogy nez ki valaki, ez a viselkedes mindenkitol gaz.
2020. máj. 14. 18:29
 14/46 anonim ***** válasza:
85%

Mert szánalmas viselkedés és proli szokás. Senki nem miattad öltözik ki, nagyon naív vagy ha azt hiszed bármelyik nőt is érdekli, hogy hány szerencsétlen nézi meg csak mert 2 centi látszik a melléből. Azért öltöznek így, mert így érzik magukat csinosnak, magabiztosnak, így tudják kiemelni a testük szépségét stb. Semmi köze nincs hozzá a férfiaknak.

Egyszerűen csak bunkóság és felszínesség, meg persze igénytelenség mindenre csorgatni a nyálad ami nőnemű. Nekem már az baromi taszító ha valaki azért akar ismerkedni mert tetszik neki a testem. 20 év múlva szottyadt öregasszony leszek, pont teszek rá, hogy most bejön neki a mellem.

Egyébként meg civilizált emberek vagyunk nem állatok. Ez többek között azt is jelenti, hogy illene az ilyen ösztönökön uralkodni és illedelmesen, tisztelettudóan viselkedni. Ha már az ösztönöknél tartunk az állatvilágban ha a nősténynek nem tetszik a hím akkor megtámadja a gcibe és elzavarja. Szerintem te se örülnél ha a nők nagy része nem leplezné ezt az ösztönét és összeverne csak mert közeledni próbálsz.

2020. máj. 14. 18:29
 15/46 anonim ***** válasza:
82%

"csak látványosan megnézem, ez egy elismerés" - a kerdes, hogy kitol.

Nem vagyom barki "elismeresere".

2020. máj. 14. 18:32
 16/46 anonim ***** válasza:
85%

"ez egy elismerés"

Elismerés a fenét.

2020. máj. 14. 18:42
 17/46 Lazy Lover ***** válasza:
19%
Ezt én se értem ki rakják mindenüket ha rájuk nézzel még ők vannak felháborodva 😆😆
2020. máj. 14. 18:47
 18/46 anonim ***** válasza:
96%

Figyusz. Az angol pasik ferfiak. Nincsenek fabol. Nagyon jok a szexben. De. Mielott regisztraltam a Tinderre, egyetlen pillantast, egyetlen beszolast nem csiptem el.

A reakciok alapjan nagyon van tetszes, gerjedes. De viselkednek. Nem hozzak barmi aron egy vadidegen tudomasara, hogy megdugnak.

Lehet ugy is nezni, vagyakozni, hogy nincs belole zaklatas, kozbotrany. Erted?

Es nagyon nem hidegveruek!

2020. máj. 14. 19:06
 19/46 Lachesys ***** válasza:
89%
meg lehet nezni valakit ugy is, hogy az nem kellemetlen. en lany vagyok es szoktam nezni a helyes pasikat, ebben nincs semmi rossz. de nem megBAMULOM... amugy az a ciki, hogy sokszor mindegy is, mennyire jo no, ha mar felvesz egy magassarkut meg szukebb ruhat mki nez mint borju az ujkapura. amugy meg pl baratomnak oltozom ki, mert szeretek szexizni neki, de ettol fuggetlenul nem szaudarabiaban elunk hogy amig elerek a talalkozopontig csadorral fedjem a testem a magadfajta creepek miatt. az meg meg cikibb, h a szexen kivul kb masra se gondolsz, nagyon erdekss ember lehetsz (nem).
2020. máj. 14. 19:09
 20/46 A kérdező kommentje:
19 köszönöm a büköt! igen értelmes ember vagyok, és ne áltasd magad a pasik csak a szexre gondolnak :) Olvastam tudományos kutatásokat én ilyet is szoktam, blikk, nők lapja café, ahol kijött, hogy a pasik 15x annyit gondolnak. a férfi a magját szórni szereti, ilyenek vagyunk, igaz férfi társaim?
2020. máj. 14. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!