Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is szégyellnétek magatokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szégyellnétek magatokat, ha a barátotok nem lenne hajlandó normálisan felöltözni?

Figyelt kérdés

Most nem arról van szó, hogy Armani öltönyben ugorjon le a sarki közértbe 10 deka parizerért, de mindig melegítőben, elnyűtt cipőben és jó esetben tiszta, alkalomadtán foltos felsőben van. Otthon még oké, de gáz, vagy nem, cikinek érzem, ha kimozdulok vele. Elmentünk pár napja vele karácsonyi vásárba is, ahova melegítőben jött, mert a farmer “kényelmetlen” neki. Boltban is melegítőt vesz, mert a farmert nem szereti. Nyáron is elmentünk egy rendezvényre, ő melegítőben meg valami ósdi pólóban jött. Nem arról van szó, hogy nem tudna ruhát venni magának, csak igénytelen. Vettem neki én nadrágot, felsőket. A nadrág párszor volt rajta, de szűk lett neki, a pulcsikat néha felveszi, de általában azok helyett is a szakadtat/foltosat/elnyűttet húzza magára. Célozgattam rá neki, hogy normálisabban is öltözhetne, de nem érdekli. Ég a fejem akárhová megyünk együtt.:( Ha konkrétan elmondanám neki, hogy ez ciki, csak neki állna feljebb, ordítozna.

Most őszintén, ti nem szégyenkeznétek miatta?

2019. dec. 18. 14:51
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
Tisztálkodni amúgy tisztálkodik, nem büdös, csak az öltözködéssel vannak gondok.
2019. dec. 18. 14:53
 2/40 anonim ***** válasza:
65%
Te jöttél vele össze. Gondolom mindig is így öltözködött. Ne akard őt megváltoztatni. Ha neki a melegítő kényelmesebb, mint a farmer, akkor mi a problémád?
2019. dec. 18. 14:54
 3/40 anonim ***** válasza:
81%
De igen, engem is zavarna. A foltos felső meg agyonnyúzott cipő mindenképpen. Melegítőalsó ha normálisan néz ki ok, mondjuk nem akárhova, én ebben is egyetértek veled. Viszont ha ennyire nincs igénye az öltözködésre, tényleg igénytelen. Másban nem az? Régóta vagytok együtt?
2019. dec. 18. 14:55
 4/40 A kérdező kommentje:

Hogy igénytelen.

Amúgy formaruhánk van, a munkahelyen ismerkedtünk meg, tehát nem tudtam, hogy mire számíthatok. A formaruhája meg mindig tiszta.

2019. dec. 18. 14:57
 5/40 A kérdező kommentje:

A lakása is igénytelen, de ott kitakarítok én jobb híján...

1 éve vagyunk együtt, de ha így folytatja, nem sokáig. Nekem fontos a tisztaság, igényesség.

2019. dec. 18. 14:58
 6/40 anonim ***** válasza:
86%
Eszembe se jutna együtt lenni ilyen igenytelen emberrel.
2019. dec. 18. 15:01
 7/40 anonim ***** válasza:
93%
Igen én szégyellném magam ha odáig süllyednék, hogy egy ilyen koszos, igénytelen emberrel együtt legyek.
2019. dec. 18. 15:02
 8/40 anonim ***** válasza:
10%
Ha zavar az elnyűtt cipője - vegyél neki egyet. Onnantól elvárhatod, hogy szép legyen. Amíg nem lyukas vagy ázik be, addig a kopott sem feltétlen automatikusan rossz.
2019. dec. 18. 15:03
 9/40 anonim ***** válasza:
70%

Kérdés az, hogy mit jelent pontosan az igénytelenség... Képeket tudnál mutatni? Mert a te szemszögedből hallottuk csak a dolgot...

Anyám rendmániás, betegesen. Ha egy póló nem mm pontosan összetűrve volt lerakva a székre, akkor én és a tesóm is megkaptuk, hogy ne vegyük fel, mert hogy néz már ki, mennyire igénytelenek vagyunk. Soha, senki mástól nem hallottuk ezt, csak tőle.

2019. dec. 18. 15:03
 10/40 anonim ***** válasza:
18%

itt te vagy aki megakarja változtani őt. ő csak ő. ezért nem kéne bántanod.

ha szeretnéd, hogy kipróbáljon új dokgokat biztos nem ez a stílus az út. de most már kehet elcseszted ezzel, hogy cikinek állítottad be őt. mostmár így nem tudom, hogy lehetne örömet vinni ebbe. mert már erre fog gondolni más ruhák kaocsán, hogy ilyen norma megfelelés, hogy te össze ne csináld magad mások gondolataitól.

2019. dec. 18. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!