Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is szégyellnétek magatokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szégyellnétek magatokat, ha a barátotok nem lenne hajlandó normálisan felöltözni?

Figyelt kérdés

Most nem arról van szó, hogy Armani öltönyben ugorjon le a sarki közértbe 10 deka parizerért, de mindig melegítőben, elnyűtt cipőben és jó esetben tiszta, alkalomadtán foltos felsőben van. Otthon még oké, de gáz, vagy nem, cikinek érzem, ha kimozdulok vele. Elmentünk pár napja vele karácsonyi vásárba is, ahova melegítőben jött, mert a farmer “kényelmetlen” neki. Boltban is melegítőt vesz, mert a farmert nem szereti. Nyáron is elmentünk egy rendezvényre, ő melegítőben meg valami ósdi pólóban jött. Nem arról van szó, hogy nem tudna ruhát venni magának, csak igénytelen. Vettem neki én nadrágot, felsőket. A nadrág párszor volt rajta, de szűk lett neki, a pulcsikat néha felveszi, de általában azok helyett is a szakadtat/foltosat/elnyűttet húzza magára. Célozgattam rá neki, hogy normálisabban is öltözhetne, de nem érdekli. Ég a fejem akárhová megyünk együtt.:( Ha konkrétan elmondanám neki, hogy ez ciki, csak neki állna feljebb, ordítozna.

Most őszintén, ti nem szégyenkeznétek miatta?

2019. dec. 18. 14:51
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
8: Mint írtam, vettem neki több ruhát is. Bocsánat, de cipőt nem fogok, ő sem vesz nekem semmit és többet is keres, mint én.
2019. dec. 18. 15:06
 12/40 anonim ***** válasza:
19%
szóval a gáz az a kiindulópont volt, jogy a te szégyenéretedet rajta verted le és őt állítottad be nem jónak.
2019. dec. 18. 15:07
 13/40 A kérdező kommentje:
10: Te miről beszélsz? Olvasd már el még egyszer, mit írtam, mert nem sikerült megértened.
2019. dec. 18. 15:07
 14/40 anonim ***** válasza:
6%
#13 haha ő fog kivágni téged, ha így folytatod. fogadjunk? :D
2019. dec. 18. 15:08
 15/40 A kérdező kommentje:
9: Bocsi, azért nem fotózom le és teszem fel ide.:) De az olajfoltos póló szerintem akkor is gáz, ha esetleg rendmániás lennék...
2019. dec. 18. 15:08
 16/40 A kérdező kommentje:
14: Ritka buta vagy.
2019. dec. 18. 15:09
 17/40 anonim ***** válasza:
12%
Arra nem gondolsz, hogy van aki pont leszarja ezt az egészet (kivéve ha alkalom van)? Ottvannak a rockerek akik pont ilyenek, mégis a többségük laza, jóarc figura, és szimpatikusabbak mint az ilyen "Marikanéni" jellegű enyhén kényszerbeteg nyárspolgárok, mint te. Van egy 59 éves kolléganőm, na pont olyan, mint te.
2019. dec. 18. 15:10
 18/40 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező igazad van. Egy ember, férfi vagy nő tudjon öltözni mégpedig alkalomhoz megfelelően. Nem mindig kell tip top lenni de amikor elvárható akkor legyen az. Ne hallgass azokra akik téged hibaztatnak, valószínű ők is pont olyan igénytelenek és magukat védik. És miért ne akarjál valakit megvaltoztatni? Ez nem negatív változás lenne, hogy egy eseményen normálisan tudtok megjelenni. Neki is igénye kéne, hogy legyen a fejlődésre, önmaga fejlesztésére. Aki ezt nem érti az ugye így járt.

Az viszont igaz, hogy ráerőszakolni nem tudod, ne is akard. Ha nem érti akkor nem lesz pozitív hozzáállása. Akkor viszont marad A szakítás.

2019. dec. 18. 15:14
 19/40 anonim ***** válasza:
97%
Off, de miért jársz át hozzá takarítani? Minek csinálod meg helyette????
2019. dec. 18. 15:17
 20/40 anonim ***** válasza:
93%

Valahogy nem tudom elhinni, hogy állandóan csak a munka ruhában láttad. Munkában oké, de soha nem mentetek el valahová az ismerkedési időszakban? Akkor nem volt rajta hétköznapi ruha?

Alapvetően nem szeretem a "minek jöttél össze vele", "ez már előbb is látszódott" érveket, de ez tényleg látszódik a kapcsolat előtt is, az első pár randin.

2019. dec. 18. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!