Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szégyellnétek a barátaitok előtt ha a barátnőtök ducibb lenne?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 28. 19:39
1/35 Kenzo Tenma válasza:
Nem, mert eleve nem jönnék össze olyan lánnyal. Félreértés ne essék, nem a test nálam az első, de ha én képes vagyok fenntartani egy épkézláb fizikumot, akkor a barátnőm ne legyen elhízott.
2/35 anonim válasza:
Nem. Ha valakivel párkapcsolatot alakítok ki az azt jelenti, hogy elfogadom olyannak amilyen és nem szégyellem senki előtt.
3/35 anonim válasza:
A duci minden nőnél mást és mást jelent.Más okból kifolyólag mellőzöm a barátokat,így ezzel nem lenne gond.:)
4/35 anonim válasza:
Duci lány nem lenne a barátnőm. Amúgy meg ha szégyellni kellene bármiért is a barátnőmet mások előtt, az régen rossz...
5/35 anonim válasza:
Ducinak lenni igénytelenség. Ugyanolyan mintha mondjuk a zsírtól összeállt volna a haja, vagy a ruhája már megkeményedett volna a rászáradt sok kosztól, vagy csak simán penetráns bűzt árasztana magából. De egy ilyen szubhumán nem is lenne a barátnőm. Ezek gyakorlatilag a saját testük szarják le magasról.
6/35 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdésem, hogy aki nem járna ilyen nővel, az miért tartja undorítónak. Hanem hogy aki járna, az szégyellné-e?
2016. ápr. 28. 20:26
7/35 anonim válasza:
Kislány, aki járni fog veled, nyugi, nem fog szégyellni téged senki előtt, ez csak a te kis önbizalom hiányos agyfantáziád szüleménye!
8/35 RRR válasza:
nem
mindenki kinyalhatja a se....em,aki beszólna
9/35 anonim válasza:
Bennem biztosan lenne valami kelletlenség érzés. Amúgy is nehéz dolog ez nekem bemutatni valakimet valakinek.
10/35 anonim válasza:
180 centihez nagyjából 70 kiló vagyok. Nem jönnék össze kövér lánnyal; nem illene hozzám, meg amúgy is a vékony nők tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!